ab grubunda daha yüksek çıkacak kanal d dizileri ab de yüksek çıkıyor arka sokaklar haricinde tabiki ..
Genelde öyle ama belli olmaz, belki bu dizininde totali daha güçlü çıkabilir
ab grubunda daha yüksek çıkacak kanal d dizileri ab de yüksek çıkıyor arka sokaklar haricinde tabiki ..
İzlemedim diziyi, nasıl buldun sen? Belki tekrarına bakarım.
Arka Sokaklar özetsiz mi başladı????????
Neden artık anket eklemiyorsunuz anket olunca konuya ilgi daha da artıyor
Ben sahsen cok basarili buldum. Hem senaryo bakimindan hem oyuncular bakimindan. Kesinlikle tavsiye ediyorum izlemeni..
Tam bilmiyorum ama biraz özet verdi galiba...
- - - Ekleme - - -
Ozan'ın bu ara sınavları var, ilgilenemiyor
kanal d tüm diziler iyi başlar. hele denekleri kırsalda olan sbt de kırsal dizileri çok iyi başlar hde 16 reytingi gördü son durumu anlatmayayım. dizi çakma ikinci bahar
Bu dızı hde ne farkı var. ab fe yuksek cıkmayı kanal deggıl dızı belırler arka sokaklar akasya duragının ab sı duduk. akasya duragı stara gıttı durum aynıydı.
bu dızıde ıkıncı baharın baska versıonu olcak ama senaryonun gıdecegı yer cok dar
Sultan geldi, survivor unutulur oldu)
almeda elendi coookk şaşırdım, baya taraftarı vardı almedanin , ukala da degildi acaba nie halk gönderdi merak ettim...
Belki çok oyun kazanamıyor diye de olabilir...
ikinci baharın ab si yüksek değilmiydi ???
Halk degıl acun yolladı. acun masraf olmasın dıye bır bır yolluyor unlullerı)))))))
- - - Ekleme - - -
Ikıncı bahar ıstanbulun gobegınde cekılıyor bu dızıden farklıydı. bu dızı sıveden gecılmıyor. karıncalara bıle sıve yaptıracaklar vallahı)))) ıkıncı baharda bır sener senenın sıvesı vardı. zengınlerın hayatınıda anlatıyorlardı
Sultan çok iyi gitmiş, 5 reyting zor alır diyenlere duyurulur
Dün akşam Sultan'a bakıcaktım ama Bir Çocuk Sevdime bakarken unutmuşumArdından biraz yarısına baktım Nurgül Yeşilçay yine maharetini göstermişBir Çocuk Sevdim oldukça iyi bir bölümdü reytingleri geçen haftaya göre oldukça artacaktır
Bence nurgul yesılcay kendını tekrar etmıs. oyunculuk adına coktan sınıfta kamıstı. oyunvulugunda hıc ılerleme yok
Sultan yıkmış geçmiş ortalıgı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?