28 Mayıs 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Sultan (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 44.4%
  • Efsaneler Kupası (Show)

Oy: 3 16.7%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
kanal d tüm diziler iyi başlar. hele denekleri kırsalda olan sbt de kırsal dizileri çok iyi başlar hde 16 reytingi gördü son durumu anlatmayayım. dizi çakma ikinci bahar

eleştirilerinde bazı yerleri çok güzel yakalıyorsun özellikle şive ve benimde dikkatimi çeken ikinci bahara benzeme konusunda ama değerlendirme yaparken siyah ve beyaz diye değerlendirme yapıyorsun gri tonlar yok sende bir dizide eksikler olabilir ama dizi var 3 puanlık, dizi var 5 puanlık dizi var 7 puanlık dizi var 10 puanlık şimdi eksiklere rağmen ortalama vasatın üstündeyse dizi güzel dizidir birde böyle baksan olaya dörtdörtlük eleştirmen olacaksın beyazsoy :)))

Sultan geldi, survivor unutulur oldu :))
almeda elendi coookk şaşırdım, baya taraftarı vardı almedanin , ukala da degildi acaba nie halk gönderdi merak ettim...
Belki çok oyun kazanamıyor diye de olabilir...

ab grubunda daha yüksek çıkacak kanal d dizileri ab de yüksek çıkıyor arka sokaklar haricinde tabiki ..

Bu dızı hde ne farkı var. ab fe yuksek cıkmayı kanal deggıl dızı belırler arka sokaklar akasya duragının ab sı duduk. akasya duragı stara gıttı durum aynıydı.
bu dızıde ıkıncı baharın baska versıonu olcak ama senaryonun gıdecegı yer cok dar

Bu dızı hde ne farkı var. ab fe yuksek cıkmayı kanal deggıl dızı belırler arka sokaklar akasya duragının ab sı duduk. akasya duragı stara gıttı durum aynıydı.
bu dızıde ıkıncı baharın baska versıonu olcak ama senaryonun gıdecegı yer cok dar

ikinci baharın ab si yüksek değilmiydi ???

Sultan geldi, survivor unutulur oldu :))
almeda elendi coookk şaşırdım, baya taraftarı vardı almedanin , ukala da degildi acaba nie halk gönderdi merak ettim...
Belki çok oyun kazanamıyor diye de olabilir...

Halk degıl acun yolladı. acun masraf olmasın dıye bır bır yolluyor unlullerı :))))))))

- - - Ekleme - - -

ikinci baharın ab si yüksek değilmiydi ???

Ikıncı bahar ıstanbulun gobegınde cekılıyor bu dızıden farklıydı. bu dızı sıveden gecılmıyor. karıncalara bıle sıve yaptıracaklar vallahı :))))) ıkıncı baharda bır sener senenın sıvesı vardı. zengınlerın hayatınıda anlatıyorlardı

Halk degıl acun yolladı. acun masraf olmasın dıye bır bır yolluyor unlullerı :))))))))

- - - Ekleme - - -

Ikıncı bahar ıstanbulun gobegınde cekılıyor bu dızıden farklıydı. bu dızı sıveden gecılmıyor. karıncalara bıle sıve yaptıracaklar vallahı :))))) ıkıncı baharda bır sener senenın sıvesı vardı. zengınlerın hayatınıda anlatıyorlardı

niye öyle bir şey yapsın ki zaten reytingleri süper acayip para basıyo acun ve o kadar da gideri yok, hemm adada tek kız kaldı hem almedada iyiyidi :))

Sultan çok iyi gitmiş, 5 reyting zor alır diyenlere duyurulur :)

Burada bana taş mı atılıyor ? :(

Ne kadar gerçekçi tahminler yaptığım herkes tarafından bilinir. :D

Bu arada Sultan Arka Sokaklar'ı açık ara geçti Total'de, günün en çok izlenen dizisi oldu. :)

beyazsoy'a katiliyorum, Acun ünlüleri para için göndermis olabilir.. Sonuçta ünlüler para aliyorlar oraya giderek.. Ama Almeda elenmeyi haketmiyordu..

Dün akşam Sultan'a bakıcaktım ama Bir Çocuk Sevdime bakarken unutmuşum :) Ardından biraz yarısına baktım Nurgül Yeşilçay yine maharetini göstermiş :) Bir Çocuk Sevdim oldukça iyi bir bölümdü reytingleri geçen haftaya göre oldukça artacaktır :)

Dün akşam Sultan'a bakıcaktım ama Bir Çocuk Sevdime bakarken unutmuşum :) Ardından biraz yarısına baktım Nurgül Yeşilçay yine maharetini göstermiş :) Bir Çocuk Sevdim oldukça iyi bir bölümdü reytingleri geçen haftaya göre oldukça artacaktır :)

Bence nurgul yesılcay kendını tekrar etmıs. oyunculuk adına coktan sınıfta kamıstı. oyunvulugunda hıc ılerleme yok

Sultan yıkmış geçmiş ortalıgı ya :)

- - - Ekleme - - -

Ama Nurgül Yeşilçayın oyunculuğuna kötü diyenler diziyi hep dizi yönündne izliyorlar ondan.

Sultan yıkmış geçmiş ortalıgı ya :)

İlk hafta olmasının özelliği de olabilir, gelecek hafta çok önemli dizi için. :)

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]24:12:14[/TD]
[TD]25:38:50[/TD]
[TD]01:15:43[/TD]
[TD]4,14[/TD]
[TD]23,19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evim Şahane yeni bölümden ziyade tekrarlarıyla adından söz ettirir oldu son zamanlarda. :)

Bu programın bu kadar çok izlenmesi Sultan'ın yüksek share ile bittiğini gösterir. :)

- - - Ekleme - - -

Görüntüleyenler sus pus kaldı, kimse cevap yazmıyor. :D

Sultan çok iyi oranlarla yayın hayatına başlamış biraz daha zorlasa zirveyi alacakmış ,
Arka Sokaklar ab grubunda biraz düşüş yaşamış,
Yer Gök Aşk Sultan'dan nasibini çok ağır bir şekilde almış ab'de 15. sıraya kadar gerilemiş,
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam tekrar varlık göstermeye başlamış,
Bir Çocuk Sevdim asıl süprizi yaptı aslında beni pek şaşırtmadı dizide gitgide heyecan artmaya başladı ve izleyici pazartesi TV'de pek birşey olmayınca diziye geri dönmeye başladı ilerleyen haftalarda ab grubunda ilk 5'e girmesini bekliyorum inşallah girer :)
Günlük diziler başarısını sürdürmüş,
Survivor düşüş yaşamış bence artık daha da düşer bir Nihat'la Anıl kaldı reyting getirecek bütün ünlüler gitti ve halk gönüllüleri biraz itici buluyor :)