2.sezonu çıkaramaz sizin dizi boşuna yapmasınlar2.Sezonu olsun mutlaka 3 olmayabilir![]()
![]()
![]()
2.sezonu çıkaramaz sizin dizi boşuna yapmasınlar2.Sezonu olsun mutlaka 3 olmayabilir![]()
![]()
![]()
1 Sezonluk dizi sevmiyorum 2 sezon olmalı en az2.sezonu çıkaramaz sizin dizi boşuna yapmasınlar![]()
![]()
Sözün ikinci sezonu zaten bitmesi normal1 Sezonluk dizi sevmiyorum 2 sezon olmalı en azAma Söz mutlaka bu sezon bitmeli
![]()
![]()
![]()
.3.Sezon düşünüyorlarmış erken final olur hiç yapmasınlarSözün ikinci sezonu zaten bitmesi normal![]()
Sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını.3.Sezon düşünüyorlarmış erken final olur hiç yapmasınlar![]()
Aaa olur şimdiden reytingleri düştü Acun bey her hafta düşürmeyede devam ediyor kene gibi yapışmış diziyeSanmıyorum öyle bir şey yapacaklarınıerken final olmaz ama yapmasınlar yine de
![]()
Acun bey sizi de düşürür bir gün zaten düşürdü de daha fazla düşürürAaa olur şimdiden reytingleri düştü Acun bey her hafta düşürmeyede devam ediyor kene gibi yapışmış diziye![]()
![]()
![]()
Aaa tekrar 10 a çıktık totelde bu haftada 10 üstü kalır yine sende çatla patla ayollAcun bey sizi de düşürür bir gün zaten düşürdü de daha fazla düşürür![]()
![]()
Çıktığınız gibi düşersinizAaa tekrar 10 a çıktık totelde bu haftada 10 üstü kalır yine sende çatla patla ayoll
![]()
Aaa bak @Yiğitt bu yaz Çukura başlayacak sende onla başla bence seneye birlikte izlerizÇıktığınız gibi düşersiniz![]()
![]()
Hayatta izlemem ben bu diziyi
Söz biterse mecbur bakacaksınHayatta izlemem ben bu diziyi![]()
![]()
Ne alaka neden bakayım Söz bitti diyeSöz biterse mecbur bakacaksın![]()
![]()
![]()
Pazartesi dizin kalmıyorNe alaka neden bakayım Söz bitti diye![]()
![]()