O ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollkız tt konusuna bak cuma akşamı sak mı diriliş mi 😱
tabisi de Queen Asiye farkıyla sak her türlü önde![]()
![]()
@Dosi @Sherlock @MasacRE- @destere @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 58859
O ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollkız tt konusuna bak cuma akşamı sak mı diriliş mi 😱
tabisi de Queen Asiye farkıyla sak her türlü önde![]()
![]()
@Dosi @Sherlock @MasacRE- @destere @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 58859
Tüm Türkiye seviyor Asiye'yi sen ne diyorsunO ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollZaten tek başına 100 kişilik oy kullanıyorsun
![]()
![]()
![]()
Tüm Türkiye seviyor Asiye'yi sen ne diyorsun![]()
![]()
uzun saçlı boru sesli ertuğrul oğlan için karadeniz dizisine de düşman bu donu zilli çiğdem bildiğin karadenizin yüz karasıO ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollZaten tek başına 100 kişilik oy kullanıyorsun
![]()
![]()
![]()
Bu konuda katılıyorum sanauzun saçlı boru sesli ertuğrul oğlan için karadeniz dizisine de düşman bu donu zilli çiğdem bildiğin karadenizin yüz karası![]()
Tüm Türkiye seviyor Asiye'yi sen ne diyorsun![]()
![]()
Karadenizi kötülüyorlar oyüzden düşmanım benuzun saçlı boru sesli ertuğrul oğlan için karadeniz dizisine de düşman bu donu zilli çiğdem bildiğin karadenizin yüz karası![]()
kız karadenizde sen bile varsın bence az bile anlatıyorlarKaradenizi kötülüyorlar oyüzden düşmanım ben![]()
![]()
![]()
İzlemeden nasıl anladın kötüledikleriniKaradenizi kötülüyorlar oyüzden düşmanım ben![]()
![]()
![]()
kız karadenizde sen bile varsın bence az bile anlatıyorlar![]()
Hahah Aaa 1.Bölümden bakmıştım bazı sahnelere onlar bana sezon boyunca eleştirmeme yetecek bilgiler veriyorİzlemeden nasıl anladın kötülediklerini![]()
![]()
Neye göre yorumladın acabaHahah Aaa 1.Bölümden bakmıştım bazı sahnelere onlar bana sezon boyunca eleştirmeme yetecek bilgiler veriyor![]()
![]()
![]()
Başrolde olan ecünnü bir kere fiyasko onu Karadenizde tutmaya çalısıyorlar ben oslam sınır dısı etmeye çalısırdımNeye göre yorumladın acaba![]()
![]()
Sana inat kalacak Karadeniz'deBaşrolde olan ecünnü bir kere fiyasko onu Karadenizde tutmaya çalısıyorlar ben oslam sınır dısı etmeye çalısırdım![]()
![]()
@xemrexxx
Sana inat kalacak Karadeniz'de![]()
![]()
Bu sezon final kaçısı yok ayoll ben Osman beyi tanırım
Tadında bitmesi benim de işime gelir sorun yokBu sezon final kaçısı yok ayoll ben Osman beyi tanırım![]()
![]()
![]()
Aaa sıkıldım desene şunaTadında bitmesi benim de işime gelir sorun yok![]()
![]()
Sıkılmadım devam etse yine izlerim ama bitse de üzülmemAaa sıkıldım desene şuna![]()
![]()
![]()
Ona bitsede kurtulsak deniyor Kel AmcaSıkılmadım devam etse yine izlerim ama bitse de üzülmem![]()
![]()
Ne alakası var sen Çukurun hiç bilmemesini mi istiyorsun sankiOna bitsede kurtulsak deniyor Kel Amca![]()
![]()
![]()
2.Sezonu olsun mutlaka 3 olmayabilirNe alakası var sen Çukurun hiç bilmemesini mi istiyorsun sanki![]()
![]()