2.sezonu çıkaramaz sizin dizi boşuna yapmasınlar2.Sezonu olsun mutlaka 3 olmayabilir
2.sezonu çıkaramaz sizin dizi boşuna yapmasınlar2.Sezonu olsun mutlaka 3 olmayabilir
1 Sezonluk dizi sevmiyorum 2 sezon olmalı en az Ama Söz mutlaka bu sezon bitmeli2.sezonu çıkaramaz sizin dizi boşuna yapmasınlar
Sözün ikinci sezonu zaten bitmesi normal1 Sezonluk dizi sevmiyorum 2 sezon olmalı en az Ama Söz mutlaka bu sezon bitmeli
.3.Sezon düşünüyorlarmış erken final olur hiç yapmasınlarSözün ikinci sezonu zaten bitmesi normal
Sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını erken final olmaz ama yapmasınlar yine de.3.Sezon düşünüyorlarmış erken final olur hiç yapmasınlar
Aaa olur şimdiden reytingleri düştü Acun bey her hafta düşürmeyede devam ediyor kene gibi yapışmış diziyeSanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını erken final olmaz ama yapmasınlar yine de
Acun bey sizi de düşürür bir gün zaten düşürdü de daha fazla düşürürAaa olur şimdiden reytingleri düştü Acun bey her hafta düşürmeyede devam ediyor kene gibi yapışmış diziye
Aaa tekrar 10 a çıktık totelde bu haftada 10 üstü kalır yine sende çatla patla ayollAcun bey sizi de düşürür bir gün zaten düşürdü de daha fazla düşürür
Çıktığınız gibi düşersinizAaa tekrar 10 a çıktık totelde bu haftada 10 üstü kalır yine sende çatla patla ayoll
Aaa bak @Yiğitt bu yaz Çukura başlayacak sende onla başla bence seneye birlikte izlerizÇıktığınız gibi düşersiniz
Hayatta izlemem ben bu diziyiAaa bak @Yiğitt bu yaz Çukura başlayacak sende onla başla bence seneye birlikte izleriz
Söz biterse mecbur bakacaksınHayatta izlemem ben bu diziyi
Ne alaka neden bakayım Söz bitti diyeSöz biterse mecbur bakacaksın
Pazartesi dizin kalmıyorNe alaka neden bakayım Söz bitti diye