28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İnadına Yaşamak Aramızda Kalsını vurdu galiba en azından SBT anlıklarında öyle görünüyor. TNS'de bakalım nasıl olacak.

Aman bu da dert mi Star Acunu alır Perşembeye.

Bu anlık bitmediyse ve ya reklam değilse İnadına Yaşamak 6 alır bence.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zkfo uçuyi kopuyi
SBT TRT1'i şişiriyor yine
Abartma yok TNS'de de 5.5 civarı alacak.
Daha önceki gibi. 😉

Abartma yok TNS'de de 5.5 civarı alacak.
Daha önceki gibi. 😉

TNS'de o kadar alabilir ama SBT'de 7'den aşağı olmaz. Zaten ben de SBT'yi kast ettim.
Diziyi arada sırada izliyorum gayet iyi ama SBT'nin şişireceği derecede bir dizi değil.

O Vadi varken Vadi'siz günlerine bak bide.
Göreceksin. Gayet iyi bir komedi dizisi gözümde Yalan Dünya kadar iyi bir dizi.
SBT TNS farklarını tartışmayalım bence. Seksenlerin 8 reyting farkla yük çıkmışlığı, İntikamın 6 reyting farkla aşağı çekilmişliğu var.

6 bekliyordum 7 geldi. 😱

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnadına Yaşamak'ın bugün başlayacağını az önce öğrendim.Boşlukta başlaması iyi olmuş.Dizi çok iyi oranlar ile başlamış.

Genelde Sbt'de Kanal D düşük çıkıyor ama bazen Tns saçmalayıp genellemeyi bozuyor belli olmaz diyorum o nedenle.

Trt arada böyle şişiyor ama yarın anca ilk 52te olur.Zirve muhtemelen Aramızda Kalsın'ın olur.

İnadına Yaşamak 7 reytinge ulaşmış, ne diyelim tebrikler. 😎

İnadına Yaşamak uçmuş 😱 ya çok merak ettim diziyi 🙄
ZKFO reklamdı o yüzden yok anlıkta

Umarım bu akşam Umutsuz Ev Kadınları'm reytinglerde artış yaşar.
Merakla bekliyorum 22:15'i.
@xBUGRAx @Billy Kane

İnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.