28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Neyse internetten yavaş yavaş çıkayım Yeni bölümü izleyeyim Muhteşem Yüzyıl'ın. :)

beşiktaşta batuhan gol attı artık maç böyle biter beşiktaş elenseydi atv çok yanacaktı :))))) fener maçı erken başlamış. pendiklililer ?????? kendi sahalarındaki maçlara bukadar çok gelmiyorlardır :))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Başkalarının nereye çektiği önemli değil, senin doğru yere çekmen önemli, bizi az çok tanıyan biri olarak doğru tarafa çekersin diye düşünmüştüm. :(

İstemeden üzdüğüm için üzgünüm. :(

Kendi mesajlarımın hepsini sileceğim...

eyvallah.. aramızdaki hukuktan dolayı daha dikkatli davranmanızı beklerdim. ondan rahatsız oldum sadece

20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.8 , 2) SHOW: 4.79 , 3) FOX: 4.19 , 4) TRT1: 2.97 , 5) AHABER: 2.69

20:15 - 20:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 7.8 , 2) SHOW: 4.79 ,
3) FOX: 4.19 , 4) TRT1:
2.97 , 5) AHABER: 2.69

fenerde salihi tam olarak izleyecem ama adam tv de tıg gibi duruyor ön libero için fiziği çok zayıf yahuu acil fiziğini geliştirmeli

prndik ceza sahası içinde boş kaleye yerine topu direğe nişanladı :))) az kalsın fener bir sıfır yenik duruma düşecekti . gol olsaydı muhteşemi kesin geçerde maç :)))))))))))) pendik çok iyi oynuuyor bu arada

- - - Ekleme - - -

muhteşem başbakanın gazını iyii yakalamış gibi

Ve Fenerbahçe maçının
liderliği ele geçirmesi çok
sürmedi! Maç şuan totalde
8.1, AB'de 9.5 ratingle
lider!
Tek kelimeyle helal olsun

oo fener ilk yarı böyleyse ikinci yarı iyice çoşar bu arada fener tek kale oynuyor çok iyi hareketler var maçta bayagı ciiddiye almış fener maçı

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.59 , 2) STAR: 7.24 , 3) SHOW: 4.29 , 4) KANALD: 3.64 , 5) TRT1: 3.55

Muhteşem Yüzyıl her iki
grupta da burun farkıyla
öne geçti! Dizi şuan AB'de
11.14 ratingde! Maç 10.44
ratingle ensesinde!
Maç geçen seneye göre çok daha iyi oranlar alıyo

Kuzey güney özet blok reklam yapmış iki kez yeni bölüm reklamsız gidiyor anladığım kadarıyla.

Kuzey şimdi girdi reklama bu arada derbi çok iyi gidiyor. :D

- - - Ekleme - - -

Kuzey güney reklam dönüşü 21.07