28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Destere senin kadar çok gizli hakaret eden biri görmedim. :D

- - - Ekleme - - -

Fox dağıtmış ortalığı. :D

beyazsoy forumdaki en değer verdiğim arkadaşlardan biri ona yönelik en ufak bişey yok yanlış anlamayın :)

ben reyting bölümünde spor görmek istemiyoruz demiştim o manada ..

destereol af her yere çekilebilir aynı uslupla cevap vermek istemedim bilesin

engame senin lafında pek iyi anlaşılacak cümle değildi demiş olayım

endgame ben bana bişey dedin demedim dediğim pek iyi anlaşılacak değil dedim. yoksa çif taraflı anlaşılabilcek hakaret bende ederim ama uslubum değil

endgame ben bana bişey dedin demedim dediğim pek iyi anlaşılacak değil dedim. yoksa çif taraflı anlaşılabilcek hakaret bende ederim ama uslubum değil

beyazsoy olayın seninle alakası yok sen bayağı ciddiye aldın olayı, o mesajın aynısını sen değil başka bir arkadaş yazsa aynı mesajı yazardım yani yazanla ilgili bir mesaj yok ortada ne yazıkki senin mesajına denk geldi bu kadar büyüteceğini bilsem hiç yazmazdım ..

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.5 , 2) SHOW: 4 , 3) FOX: 3.77 , 4) AHABER: 3.27 , 5) TRT1: 2.8

Kanal D listede yok diye alay edenler olacaktır şimdi ama nedeni belli aslında, blok reklam...

- - - Ekleme - - -

Ahaber maçla coşmuş. :)

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.5 , 2) SHOW: 4 , 3) FOX: 3.77 , 4) AHABER: 3.27 , 5) TRT1: 2.8

Seni kıracak bir girişimim yoktu, destere'nin de sana laf attığını düşünmüyorum açıkçası, destere hakareti seviyor ama genelde dışarıya ya da yönetime yapıyor...

teşekürler endgame

ben forum içinde hiçkimseye hakaret düzeyinde mesaj yazmam hep ya üçüncü kişilerdir forum dışındaki yada dizi karakterleridir .. burda en samimi olduğum espri konusunda emredir ona bile yazmayacağım mesajı beyazsoya niye yazayım akıl var mantık var.. beyazsoy hem yanlış anladı hemde çok uzattı gibi..

arkadaşlar dedim bende çif taraflı alaşılabilcek cümleler kurabilir ama insanlara hakaret etmek uslubum değil. amacınız sizi ilgilendirir ama ikinizde kurdgu cümleleri herkes çok rahat istediği tarafa çeker

Muhteşem Yüzyıl özetle iyi başlamış.Pis Yedili de hiç fena değil.Kuzey Güney ilk etapta sahnede görünmüyor sanırım reklamda.

teşekürler endgame

ben forum içinde hiçkimseye hakaret düzeyinde mesaj yazmam hep ya üçüncü kişilerdir forum dışındaki yada dizi karakterleridir .. burda en samimi olduğum espri konusunda emredir ona bile yazmayacağım mesajı beyazsoya niye yazayım akıl var mantık var.. beyazsoy hem yanlış anladı hemde çok uzattı gibi..

uzattıgım yok sizin yazılarınıza cevap yazmakla meşgulum ki bazılarına yazma gereği görmedim uzatsam onlarada yazarım

arkadaşlar dedim bende çif taraflı alaşılabilcek cümleler kurabilir ama insanlara hakaret etmek uslubum değil. amacınız sizi ilgilendirir ama ikinizde kurdgu cümleleri herkes çok rahat istediği tarafa çeker

Başkalarının nereye çektiği önemli değil, senin doğru yere çekmen önemli, bizi az çok tanıyan biri olarak doğru tarafa çekersin diye düşünmüştüm. :(

İstemeden üzdüğüm için üzgünüm. :(

Kendi mesajlarımın hepsini sileceğim...

Hakaret etmek üslubum değil diyenler nedense sürekli birilerine hakaret etme peşinde. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Masum moda giriliyor hemen kimi yiyorsunuz yahu. 😛

Ayrıca destere'ye laf yok. O kimseyi kırmaz. :D

uzattıgım yok sizin yazılarınıza cevap yazmakla meşgulum ki bazılarına yazma gereği görmedim uzatsam onlarada yazarım

neyse konuya dönelim bundan sonra elastik cümleler yerine sabit tek hedefli cümleler kurarım :))

hürremin reytingleri umarım baştaki birilerine kapak olur :))