Vafi diyince niyeyse aklıma fifi geldivafi ne panpa yeni dizi mi
Vafi diyince niyeyse aklıma fifi geldivafi ne panpa yeni dizi mi
Şu anda Perşembe nin kralı Vafi, İntikam hele bir gelsin Vadi yi geçsinde öyle konuşuruz
ben berenin geçip geçemiyeceğini iddaa edemem....çünkü olmayan rakip benim rakibim değildir...kanal d resman alır perşembeye koyar benim rakibim olur...konuşan arkadaşlar ise vadinin şu anki reytinglerini baz alarak konuşuyor bence...elbet zamanı geldimi intikamın reytingleri dekonuşulacak ak mı kara mı kaliteli mi fiyaskomu belli olacak...ayrıca 2009-2010 sezonu olarak çalışma yazdım şike değil....2011 aralık olarak da resmen dedim...ama çok önceden de başlamış olabilir.... 2011 yaında futbol şike operasyonu başladı...delil yok diye dava yattı..peki hatırladınmı uefa ne yaptı..fb şike yaptı demedi..fb şike ile suç.diye ş.l almadı...eğer rtük olsaydı bu ülkede gerçekten şike ile suçlanan dizilerin tüm reytingini iptal etmesi gerekirdi..etik olarak da bu yapılmalıydı...ama rtük uyuduğu için hiçbir şey yapmadı...berenin reytingi benim gözümde etik olarak da sıfırdır....
Sizde diyonuz yaaaa...Beren bu seneki reytinglerle kVP'yi geçemez diye..Siz neye dayanıyorsun? Siz öyle derken biz susacakmıyız.Sana bi tokat atıldıgında gel kardeşim öbür yanağimada vur mu diyorsun? Sana taş atana gül mü atıyorsun? Yapma gözünü sen bana savaş açiyorsan ben toprağimi korumum elbette.Gel işgal et diyip beyaz bayrak göstermem. ben olmayan
- - - Ekleme - - -
Şike 2011 aralikta başladıda o zaman 2009-2010 yıllarindaki BEREN'in zirvedeki yeini kabullenin..Aralik 2011'den sonra devreye SBT girdi..O zaman ordaki reytingleride kabullenelim...
yasine katılıyorum
benim iddiam gelir gelmez 15 reytingle her iki grupta birinci olur siz aksini iddia ediyorsunuz vadi yine zirvede yer alıyor diyorsunuz o gün gelsin sonuçlara bakalım
ama ilginç olan konuya beren i devamlı vadicilerin çekmesi)
perşembe izlediğim dizi yok intikam gelene kadar perşembelerim boş geçiyor diyorum 5 vadici atlıyor olaya biz ocaktada birinciyiz
beren kim oluyor falan filan.... oysa ben diyorumki perşembe izlediğim dizi yok intikamı bekliyorum... kısa ve basit bir cümle, niye rahatsız oluyor arkadaşlar anlamadım)
bak yatacaktim kendimi tutamadım
Usta biz Pana ekibi olarak bu son 2 sezonda sonra Beren e karşı sıkı hazırlanıyoruzbirazda hırs yaptık ondanda olabilir
tanıtım resimleri resmi siteden yeni süper
bencede bayağı hırs yapmışsınız ama iki sezon değil şunu 3 e çıkaralım)
hazırlanmaya hazırlanın ama berende öyle kolay rakip değil bunuda bilin, o bir küçük hanfendi gittiği yerde mıknatıs gibi seyirciyi kendisine çeker)
şuan kanal d nin tüm geceleri yangın yeri...şikeye en iyi mahkeme delili tns dir tekrar ve son kez yazıyorum tns dir...d nin dağları delen reytingli yapımları herkesin gördüğü gibi eridi bitti...veda falan agb de olsa15-20 az almazdı...şimdi yayından kalktı...fatmagül a.memnu o zaman alabildiğini şimdi de alırdı diyenler boşuna klavye eksiltiyor..mademki programlar şaibeli agb kovuldu ..sistem hatalı tüm sistemi geçersiz kılacaksın ..olmadı şikeye adı karışan tüm yapımları cezalandıracaksınki bir daha böyle bir şeye kalkışamasınlar...bu dizilerin tüm reytingleir iptal edilmeliydi ..edilmedi bu tartışmalar yaşanıyor...
AGB sağdan sola yukardan aşaği hatalı ölcum yaptıysada Vadi'nin 1.geldiği günlerde senelerde aynı şekilde hatalı ozaman...Neyi efsane bunun? mahallenin muhtarlarida kaç sene ekranlarda sürdü Efsane? Şimdi verseler ....ahh izlersiniz ...ahhhben berenin geçip geçemiyeceğini iddaa edemem....çünkü olmayan rakip benim rakibim değildir...kanal d resman alır perşembeye koyar benim rakibim olur...konuşan arkadaşlar ise vadinin şu anki reytinglerini baz alarak konuşuyor bence...elbet zamanı geldimi intikamın reytingleri dekonuşulacak ak mı kara mı kaliteli mi fiyaskomu belli olacak...ayrıca 2009-2010 sezonu olarak çalışma yazdım şike değil....2011 aralık olarak da resmen dedim...ama çok önceden de başlamış olabilir.... 2011 yaında futbol şike operasyonu başladı...delil yok diye dava yattı..peki hatırladınmı uefa ne yaptı..fb şike yaptı demedi..fb şike ile suç.diye ş.l almadı...eğer rtük olsaydı bu ülkede gerçekten şike ile suçlanan dizilerin tüm reytingini iptal etmesi gerekirdi..etik olarak da bu yapılmalıydı...ama rtük uyuduğu için hiçbir şey yapmadı...berenin reytingi benim gözümde etik olarak da sıfırdır....
ya senimi kıracaz hadi 3 olsunbu arada vallahi bizim necati de pek uzun degil onunda boyu kısa oda seyirciyi çekebilir
yalnız bodur tavuk dikat çeker bodur horoz alay konusu olur))))
olsun bizim kameramanlar yürürken alttan çekiyir o sayede uzun gözüküyor
Neyse bu sefer gercekten uyuyorum sabah 4:30 da kalkacamiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?