Hoşşttt ben ne dolanacam millet bana geliyorGeceleri ev ev dolaniyordur o zilli
Hoşşttt ben ne dolanacam millet bana geliyorGeceleri ev ev dolaniyordur o zilli
o ne alırsa alsın yüzüne bile bakmam o sapık bunağınKiz @Forumdash abin @serhatt zillisine yetişebilmek için cinsel hap almasin kalpten gider sonra al sana skandal@mrt-06
Hoşşttt ben ne dolanacam millet bana geliyor
Kendi kendini dakikasında yalanlamış hiç akil yok bundaHahahahh gece daha yeni başlıyor uyunur mu o saatte, eve yeni geldim@xemrexxx
Ne yalanlaması be, azıcık aklın olsa aradaki farkı anlardınKendi kendini dakikasında yalanlamış hiç akil yok bunda@Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx @vadikızı @Dosi @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Kendi kendini dakikasında yalanlamış hiç akil yok bunda@Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx @vadikızı @Dosi @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Babasına videosunu gönder serhatın sen yaparsın @xemrexxxNe yalanlaması be, azıcık aklın olsa aradaki farkı anlardın
Babam bişey yapamaz bana boşuna heveslenme
Kılıcı yoksa yollarızBabam bişey yapamaz bana boşuna heveslenme
Sıkar o birazVursun alnının ortasından
@Forumdash in evine gitmesin ikisinden de ses yok
Dün gece yoktum şuan olmadiğim saatleri telafi ediyorum gördüğünüz gibi erken geldim
Senin yoklunda hemen @xemrexxx damladı dedikodunu yapmayaDün gece yoktum şuan olmadiğim saatleri telafi ediyorum gördüğünüz gibi erken geldimİşim vardı işim:bağir:
Ayol kendisi de dedikodu yapıyor suçu bana atıyor edepsiz Hogatha.ssDün gece yoktum şuan olmadiğim saatleri telafi ediyorum gördüğünüz gibi erken geldimİşim vardı işim:bağir:
Neyse affettimAyol kendisi de dedikodu yapıyor suçu bana atıyor edepsiz Hogatha.ss
Çigdemi su kiliseye gönder azıcık terbiye öğrensinNeyse affettimAma bi daha olmasın affetmem
Angara falan ne demek istiyorsun @mrt-06 @Bully @Yiğitt @xBUGRAx e bir mesaj mi buNiye kimse Melih Gökçek'in istifasından bahsetmiyor .Ankara o gün işgalicilere karşı ilk adımı atmıştı.@mrt-06 @sokak sanati @xBUGRAx @Yiğitt @MasacRE @xemrexxx @Çiğdem @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?