28 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D'nin Pazartesi'ye koyacağı herhangi bir dizi Oğlum Bak Git kadar alsa daha ne. :D

karadayıyı bu haftaizlemedim yorum yapmam pek dogru olmaz ama geçen hafta yükselişinin nedeni mahir turgutu ögrenmesiydi dizi bu sahneyle açıldı bundan sonra mahir gibi tez canlı akıl oyunlarını sevmeyen delikanlı bir adam turgutun ile çarpışması lazımdı ama o kibritle kendini yaktı )) dedekfliğe soyundu. dedektiflik pek reyting getiren bişey değil sadece diziyi uzatıp milleti sogutur o kadana. sanırım bu bölüme mahir turgutla çarpışmak yerine deliller bulmaya koyulmuş. zaten karadayındaki delili mevzuu çok mantık hatası içeri yok turgutun kol dügmesi serranın delilleri falan filan bunlar basit mevzular turgudun çoktan halledebileceği şeyler

Fatih inanılmaz kötü gitmiş O Ses çok iyi oranlar alarak birinci olmuş tebrikler.

Karadayı izledim dün gece ancak bölümde mantık hatası çoktu Feride süpermen gibi çatılardan atladı ses bile gelmedi final sahnesinde de kutu boş çıkar büyük ihtimalle ama reytinglerde iyi gitmiş yine tebrikler. :D

Acun şov yapmış ama eğer tv 8 e geçerse düşecegini düşünüyorum neden zamanında showu almadı ki şimdi kanallar arasında show birinci olurdu acun sayesinde.Ama tv 8 de bu oranları alacağını düşünmüyorum ben.Nasıl ki Kurtlar Vadisi tnt ye geçtiğinde düşmüş ve 1 inciliği fatmagüle vermişti Buradada aynı konu söz konusu acunda düşüş yaşar.Ama fazla bir düşüş yaşamaz.
Karadayı düşüş yaşamış.Geçen hafta 10 reytingide iki grupta da geçmişti.Bu hafta ise her iki gruptada 10 reytingin altında kalmış.Ama bu oranlar gayet iyi.AB de 1 inci olabilir.Muhteşem yada KVP bir sürpriz yapmaz ise yada medcezir.Ben medcezirin haftalıklarda ab de 1 olacağını düşünüyorum ilerki haftalarda.
Fatih resmen hayal kırıklığı bide oyuncular olumlu bakıyorlardı diziye öyle diyorlardı biz dizimizden umutluyuz diye.Yazık oldu 10 milyona.O parayla 30 tane dizi yapılır ve hepside 3 reytingin üstünde alırdı.(Aramızda Kalsın bile hiç masrafsız +4 reyting alıyor:D)
Acun kim show kim fazla ucmayin ya :d kanalın ölüsü 402 milyon dolara satildi

pazartesi ne kadar boş gün böyle o ses çok rahat zirvede yer alıyor
esra erol dünkü oalyın etkisiyle uçmuş
oğlum bak git iyi gitmiş haftaya tekrar yayınlanır :F
zahide yetiş idare eder bir şekilde başlamış
fatih totalde 38.ab de 24.olarak neyse ,.)

STAR O ses Türkiye süper gitmiş 14`e dayanmış :Z
aTV Karadayı iyi gitmiş :)
Kanal D film süper gitmiş ama Fatih daha da gerilemiş ve 1 reytinge yaklaşmış :T:
SHOW TV Bebek işi çok kötü gitmiş artık bitsin ya bu dizi :(
TRT1 Beni böyle sev normal reyting almış :)

aynen, dün oğlum bak git anlıklarda gösterdi ki, 6-9 reytinglik nasibini umutlu bekleyen bi kitle var :d

Fatih'de yorum yap ! :bağır:

Dün şike vardı sorunlar çözüldü zaar. :)

kanal d önümüzdeki 3 hafta recep ivedik yayınlamalı fatih in 4 katı reyting alır :X

bnm dediğim konuda fatih dizisi oyunxusu ve yapımcısına söz yoktu :D

Dizi şov yapacaktı haftalıklarda MY'yi geçecekti? :kiki:

vicdan ya da inadına yaşamak gelir bence onların yayın haftası falan belli olsun bir :D

bu filmin reytinginden anlaşılan kanal d arka sokakları pazartesiden alarak büyük hata etmiş :X
bencede, zaten yakında kayıp; arka sokaklar aşkını meydana çıkarır forumda, şimdiden pzt ye geçmeli :d

o ses türkiye:gangnam:acun şov devam ediyor akşam hem reklam taktiği hem bölüm inanılmaz iyidi bu oranları sonuna kadar hakediyo geçen seneden yüksek total 11.01 ab 13.77:oley:
karadayı total 9.4 ab 9.87 alarak çok iyi tebrikler🙂
oğlum bak git total 5.88 reytingle 4.olmuş ab 5.47 reytingle 5.olmuş kanal d için çok iyi
fatihe bak total 1.51 reytingle 38.sırada ab 1.98e düşmüş😱

Fatih için artık yolun sonu gelindi diyebiliriz sanırım..