Acun kim show kim fazla ucmayin ya kanalın ölüsü 402 milyon dolara satildiAcun şov yapmış ama eğer tv 8 e geçerse düşecegini düşünüyorum neden zamanında showu almadı ki şimdi kanallar arasında show birinci olurdu acun sayesinde.Ama tv 8 de bu oranları alacağını düşünmüyorum ben.Nasıl ki Kurtlar Vadisi tnt ye geçtiğinde düşmüş ve 1 inciliği fatmagüle vermişti Buradada aynı konu söz konusu acunda düşüş yaşar.Ama fazla bir düşüş yaşamaz.
Karadayı düşüş yaşamış.Geçen hafta 10 reytingide iki grupta da geçmişti.Bu hafta ise her iki gruptada 10 reytingin altında kalmış.Ama bu oranlar gayet iyi.AB de 1 inci olabilir.Muhteşem yada KVP bir sürpriz yapmaz ise yada medcezir.Ben medcezirin haftalıklarda ab de 1 olacağını düşünüyorum ilerki haftalarda.
Fatih resmen hayal kırıklığı bide oyuncular olumlu bakıyorlardı diziye öyle diyorlardı biz dizimizden umutluyuz diye.Yazık oldu 10 milyona.O parayla 30 tane dizi yapılır ve hepside 3 reytingin üstünde alırdı.(Aramızda Kalsın bile hiç masrafsız +4 reyting alıyor)
sen ilk 2 dil bilmeye çalışta anca öyle yetişebilirsin bana belki.tdk bile sana yetişmeyior ))) Ekli dosyayı görüntüle 22210
aynen, dün oğlum bak git anlıklarda gösterdi ki, 6-9 reytinglik nasibini umutlu bekleyen bi kitle varpazartesi ne kadar boş gün böyle o ses çok rahat zirvede yer alıyor
esra erol dünkü oalyın etkisiyle uçmuş
oğlum bak git iyi gitmiş haftaya tekrar yayınlanır
zahide yetiş idare eder bir şekilde başlamış
fatih totalde 38.ab de 24.olarak neyse ,.)
kanal d önümüzdeki 3 hafta recep ivedik yayınlamalı fatih in 4 katı reyting alıraynen, dün oğlum bak git anlıklarda gösterdi ki, 6-9 reytinglik nasibini umutlu bekleyen bi kitle var
bnm dediğim konuda fatih dizisi oyunxusu ve yapımcısına söz yoktuFatih'de yorum yap !
Dün şike vardı sorunlar çözüldü zaar.
Fatih'de yorum yap !pazartesi ne kadar boş gün böyle o ses çok rahat zirvede yer alıyor
esra erol dünkü oalyın etkisiyle uçmuş
oğlum bak git iyi gitmiş haftaya tekrar yayınlanır
zahide yetiş idare eder bir şekilde başlamış
fatih totalde 38.ab de 24.olarak neyse ,.)
kanal d önümüzdeki 3 hafta recep ivedik yayınlamalı fatih in 4 katı reyting alır
bnm dediğim konuda fatih dizisi oyunxusu ve yapımcısına söz yoktu
çokta cömertmişsin ne 4'ü 7 yi zorlayabilirkanal d önümüzdeki 3 hafta recep ivedik yayınlamalı fatih in 4 katı reyting alır
bnm dediğim konuda fatih dizisi oyunxusu ve yapımcısına söz yoktu
listeyi ters çevirip bakarsan geçti bence deFatih'de yorum yap !
Dün şike vardı sorunlar çözüldü zaar.
Dizi şov yapacaktı haftalıklarda MY'yi geçecekti?
4 katı dedim fatih 1.5 reyting aliyi 1.5x4=6 reytingçokta cömertmişsin ne 4'ü 7 yi zorlayabilir
Sence ne zaman biter şu dizi?listeyi ters çevirip bakarsan geçti bence de
4 katı dedim fatih 1.5 reyting aliyi 1.5x4=6 reyting
işte 6 az, recep 8'e dayanır nasibini bekleyen kitle çoğunluktalisteyi ters çevirip bakarsan geçti bence de
4 katı dedim fatih 1.5 reyting aliyi 1.5x4=6 reyting
vicdan ya da inadına yaşamak gelir bence onların yayın haftası falan belli olsun birSence ne zaman biter şu dizi?
bu filmin reytinginden anlaşılan kanal d arka sokakları pazartesiden alarak büyük hata etmişişte 6 az, recep 8'e dayanır nasibini bekleyen kitle çoğunlukta
bencede, zaten yakında kayıp; arka sokaklar aşkını meydana çıkarır forumda, şimdiden pzt ye geçmelivicdan ya da inadına yaşamak gelir bence onların yayın haftası falan belli olsun bir
bu filmin reytinginden anlaşılan kanal d arka sokakları pazartesiden alarak büyük hata etmiş
Ekli dosyayı görüntüle 22192
@BesaleT pepee geliyormuş gideriz pompy de orada olur kesin @mrt-06 @007At