28 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O ses bu sezon başlamadan önce herkes;

Yeni jüri kötü olmuş eski reytinglerine ulaşamaz diyodu hele ki kanal d fanı vardı ki emindi o sesin düşeceğine. :F:A:gangnam::J:kiki:

aynen ya tam 1 sene önce yani 29 EKIM 2012 PAZARTESI günü o ses türkiye total 7.36 ab 11.32 almış bide şimdiye bak:D

O Ses Türkiye harika gitmiş. Helal olsun. A/B`nin en yüksek oranlarını almış. Star yakında Perşembeye de bunu koyar buyrun size kalite resitali. :X Geçen sene haftada 1 gündü takip ediyordum şimdi çok zor 2 gün de izlemek. Arada sırada denk geldikçe bakıyorum.

Karadayı yine coşmuş. Harika oranlar alıyor. Pazartesi en zor gün olduğu için bu oranlarla 2. olabiliyor malesef. Survivor gelince daha rahatlar.

Oğlum Bak Git süper gitmiş. :X Kanal D bazı günler Sinema D olsa daha iyi gider. :X

Bu arada Kanal D`nin elinde Galip Derviş jokeri varken neden harcıyor diziyi bilmiyorum. Pazartesiye ard arda iki bölümünü koyabilir.

Bu sene zaten bir hal oldu. Sürekli yanlış kararlar alıyor. İntikamı özetsiz yapması da bunlardan biri.

@mrt-06 show tv ye iletiver iddiasız dizilerini pazartesiye koysun bu boş günde 5-6 reyting alır en kötü baksana o ses yanına yaklaşan olmadan zirvede :F

Ohh bugün de iyi eğlendik hamdolsun. :F Lunaparka gitmiş kadar olduk. :F

:oley::gangnam::Z:oley::gangnam::Z