28 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız totalde Karagül haftalıklarda neredeyse Karadayı'yı geçecekmiş. :)

Arka sokaklar totalde 9. abde ise 23. olarak fatihe göre çok iyi gitmiş ......dediğim gibi kanal d kutlama yapıyordur fatih ilk 25 e girdi ab de diye, o ses mükemmel gitmiş oranlarındaki artış çok iyi...karadayı biraz düşüş yapmış olsun kendini toparlayacaktır...olum bak git çok iyi gitmiş dünde dedim kanal d yi kurtaran totalde olum bak git,kanal d haber ve arka sokaklar olmuş ab de ise sadece olum bak git ve kanal d haber olmuş pazartesi akşamları kanal d nin başarıszlığı gözler önünde....

Son düzenleme:
Fatih iki grupta da 2 reytingin altında kalmış felaket gibi. Sonu çok çok yakın artık.

O Ses Türkiye iki grupta da çok başarılı oranlar alarak zirvede yer almayı başardı.

Karadayı gayet başarılı oranlarla iki grupta da 2. oldu.

Beni Böyle Sev klasik reytingleriyle yine yerinde saymaya devam etti. :(

Karadayi'ya helal olsun. ABde daha bir yükselmis süper! Bu haftada zirvede Diziler arasinda.

Daha bölümü tam izlemedim ama son sahneler heyecanliydi. Ama Ask ön plana gecti mi 10 reyting göremiyoruz. Dün ki 2-3 10 üstü anlik AB sayesinde.

Karadayi her zaman ki reytingler. Totalde ortalama aldigi oran zaten 9.5 civari tüm bölümler üzerinden. 10 üstü aldigi bölüm sayisi 5-7 gibi. Yani "10u görememis" gercekten bariz kiskirtmak icin yaziliyor. Bu reyting sisteminde 2 tane dizi var 10u gören onlarda belli.

Dizi internettende izlenir düsüncesiyle yarisma tv'den izleniyor yapacak birsey yok. Ama verilen oyunculuk emegine "katlanmis, görememis" yazmak.. ben olsam yerin dibine girerim.

Helal olsun Karadayi ekibine!
katlamış kelimesi perşembe günü kullanılan kelimelerin yanında hiçbir şey bile olmuyor ama nedense bi moderötör olarak hiç böylesine uyarmadın, hem ciddende görememiş 10'u, olan bi durumu yazmak kışkırtmak falan olmuyor. herkes ilk kendi mesajlarının kışkırtma etkisini gözlesin sonra başkalarına baksın.

Fatih iyice batmış haftaya final yaparsa sürpriz olmaz.Yanlış kadro dizinin sonunu getirdi
O Ses Türkiye yine çok iyi oranlarla zirvede :)

O Ses Türkiye 11 reytinge kadar dayanmış.Yarışma çok iyi reytingler alıyor.

Karadayı geçen haftaya göre düşmüş.Aksiyon şart.

Fatih izlenmeme rekoru kırmış resmen dizi haftaya final yapar

katlamış kelimesi perşembe günü kullanılan kelimelerin yanında hiçbir şey bile olmuyor ama nedense bi moderötör olarak hiç böylesine uyarmadın, hem ciddende görememiş 10'u, olan bi durumu yazmak kışkırtmak falan olmuyor. herkes ilk kendi mesajlarının kışkırtma etkisini gözlesin sonra başkalarına baksın.

Ortada katlanmis diye birsey görüyormusun? Yani 13 ve 10 alinca katlaniyorsa matematik anlayisimiz farkli. Kiskirtici olan bu.

Persembe katlanmis demek dogru oluyor cünkü 13 vs 5.

Dostlar tartışmaya gerek yok boşverin yahu. Karadayı da İntikam'da bu oranları aldıkları için yayından kaldırılmazlar merak etmeyin. :)

Ortada katlanmis diye birsey görüyormusun? Yani 13 ve 10 alinca katlaniyorsa matematik anlayisimiz farkli. Kiskirtici olan bu.

Persembe katlanmis demek dogru oluyor cünkü 13 vs 5.
Mesajımı tam anlamadın sanırsam. Bir kez daha oku istersen.. Yakında ikiye katlayabilir dedim, katlamış demedim. Ikisi ayrı anlamlara çıkıyor.. Cidden de doğru bu gidişle o ses ab de 15'e çıkar karadayı da 8 e düşer.. Matematik anlayışımız aynıdır ama yorumu tam okuma ve belirtilen vurguyu anlamada aynı değiliz sanırsam :)

Heyt bee O Ses total "11 reyting" çok sevilen a/b "14 reyting" !! :Z

O Ses farkını atmış. :Z Ama haftaya düellolar başlayabilir. Total'de 7'ye kadar gerileyecektir. 🙁:bhr:

Acuncuğuma tebrikler. :oley:

Karadayı yine iyi gitmiş.

Fatih Final. :J

Heyt bee O Ses total "11 reyting" çok sevilen a/b "14 reyting" !! :Z

O Ses farkını atmış. :Z Ama haftaya düellolar başlayabilir. Total'de 7'ye kadar gerileyecektir. 🙁:bhr:

Acuncuğuma tebrikler. :oley:

Karadayı yine iyi gitmiş.

Fatih Final. :J
Fatih şov yapacaktı Lordly. :kiki:

bu sene resmen acun şov var yayınlandığı bütün günler hem zirvede hemde oranları oldukça iyi