28 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sonuçlar göre kanal d bu güne komedi dizisi bulsa dizi iyi sonuç alacak dünkü o ses çok iyiydi Karadayıya 5dakika baktım sadece. O ses teki yükseliş bir haftalık tabi acun reklam stratejisini değiştirmesini büyük katkısı da var

Ben genel olarak 'fark yemis' tarzinda yazilari hos bulmuyorum. Yani burada karsilastirilan bir yarisma ve dizi. İki farkli kulvar. O ses'i sali günleri denk gelirsem bende göz atiyorum. Bu sene farkli bir atmosferde ilerliyor. Gökhan cuk oturmus mesela. Böyle isimler tabi ki reyting ceker.

Karadayi 2. sezonunda ve ben uzun zamandir bir Kenan dizisinin 2. sezonundan da zevk alarak izliyorum. Dizinin 2. sezonunda reyting rekoru beklemiyorum. Ama oranlari harika. Muhtesem degil. T 10+ AB 11+ olsa muhtesem olurdu. Ama oyunculuk, müzik süper. Her hafta tekrar baglaniyorum. Acun karsisinda istikrarli bir sekilde bu kadar iyi oran bir dizi Karadayi.

Diziye yeni izleyici bulmak zor bu saatten sonra, bu da bir gercek maalesef.

Ohaaaaaa o ses ne yapmis oyle helal olsun. Ahhh ahhh bu adam eskiden showdaydı
fatih cok kotu gitmis cok uzuldum ben sevmistim bu diziyi o kadar paraya yazik oldu. Karadayi yine cok iyi gitmis ama karsisinda o ses varken 1. Olamiyor. Show bebek isine yazik etmeye devam ediyor

Oglum bak git de cok iyi gitmis hakedyor cok iyi filmdi yavuz seckin ozellikle cok iyiydi. Show yine gozume girdi ahmet kayanin klibini yayinlayarak

Oglum bak git de cok iyi gitmis hakedyor cok iyi filmdi yavuz seckin ozellikle cok iyiydi. Show yine gozume girdi ahmet kayanin klibini yayinlayarak
Senelerdir bir önemli kişi ölüm yıl dönümünde ya da ölüm gününde hep klip hazırlanıyor örnek davranışlar bence de.

O Ses Türkiye grupta da 1. olmuş geçen sene Karadayı bırakmazdı
Karadayı 2 grupta da 9'u geçmiş gayet iyi yalnız bu hafta Kurtlar Vadisi yine her 2 grupta da 1.olacağı kesinleşti
Fatih resmen dağılmış dizi total de 38. ab de 24. olmuş

Suan kanal d de birakin konusalim var da bu rogramin muge anliyla uzaktan yakindan alakasi yok bildigin sohbet programi hatta guzel bi program neden bukadar baasarisiz acaba

O ses yine farkını ortaya koymuş ama düellolar bu kadar iyi gitmiyor.Yüksek reyting aldığı son bölümleri.Bir kaç haftaya 10'un altına düşer.
Süpersin O ses.

Fatih bitmiştir.
Dizi başlarken Ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Fatih tarihe karışmış ve 38. olmuş. Haftaya final olur bence.

Kanal D artık Pazartesi günlerini TV'de ilk sinema kuşağı yapmalı bence.
Oğlum Bak Git baya iyi izlenmiş.
Haftaya da Celal ile Ceren'i yayınlasın, ilk 3 garanti.

O Ses şov artarak devam ediyor. Totalde 11, ab'de 14 almış neredeyse. Helal valla. Sonuna kadar hak ediyor bu oranları.

Karadayı totalde düşüş yaşamasına rağmen çok iyi gitmiş, ab'de zaten süper. Gayet iyi gidiyor dizi.

Oğlum Bak Git iki grupta da çok iyi oranlar alarak Kanal D'nin yüzünü güldürmüş. Kanal D aslında Pazartesileri film yayınlasa daha karlı olur valla. Bu zorlu günde dizi tutturmak imkansız.

Fatih ab dizisi olarak bitecek. Güzel.

Kim Milyoner Olmak İster özellikle ab'de çok iyi gitmiş.

Esra Erol Müge Anlı'yı geçmeyi başarmış. Tebrikler.

Star haber totalde müthiş gitmiş.

o ses çok iyi gitmiş 11 reytingi de geçerek zirvede yer almış ab si de 13 çok iyi durumda
karadayı bi türlü yükselemiyo hep aynı malesef düşüş yaşasa da yine çok iyi durumda
oğlum bak git baya iyi gitmiş vay be

esra erol uçuşa geçmiş dün son 20 dk yı izledim o yarışmacının olduğu an kesin 5 reytingi geçmiştir zaten süperdi

7STAR ANA HABERSTAR TV28.10.201318:25:0619:17:184,1914,5628,77
5STAR ANA HABERSTAR TV28.10.201318:25:0619:17:184,8914,4233,92
Nazlı Öztarhanı tebrik ediyorum kadın haberleri izleme kaynağım oldu.Hatırlıyorum da bir zamanlar star haber 1 reytingi geçemiyordu Şimdi en çok izlenen haber oldu.

Acun şov yapmış ama eğer tv 8 e geçerse düşecegini düşünüyorum neden zamanında showu almadı ki şimdi kanallar arasında show birinci olurdu acun sayesinde.Ama tv 8 de bu oranları alacağını düşünmüyorum ben.Nasıl ki Kurtlar Vadisi tnt ye geçtiğinde düşmüş ve 1 inciliği fatmagüle vermişti Buradada aynı konu söz konusu acunda düşüş yaşar.Ama fazla bir düşüş yaşamaz.
Karadayı düşüş yaşamış.Geçen hafta 10 reytingide iki grupta da geçmişti.Bu hafta ise her iki gruptada 10 reytingin altında kalmış.Ama bu oranlar gayet iyi.AB de 1 inci olabilir.Muhteşem yada KVP bir sürpriz yapmaz ise yada medcezir.Ben medcezirin haftalıklarda ab de 1 olacağını düşünüyorum ilerki haftalarda.
Fatih resmen hayal kırıklığı bide oyuncular olumlu bakıyorlardı diziye öyle diyorlardı biz dizimizden umutluyuz diye.Yazık oldu 10 milyona.O parayla 30 tane dizi yapılır ve hepside 3 reytingin üstünde alırdı.(Aramızda Kalsın bile hiç masrafsız +4 reyting alıyor
)