Hemen de İntikam'la kısasa kısas yap.Ben de onu diyorum zam yapmamışlardır fazla.
İntikam SBT'nin AB'sin de 1 Küsür Reyting aldı pek takma bence.Bazen karışıyor.
Hemen de İntikam'la kısasa kısas yap.Ben de onu diyorum zam yapmamışlardır fazla.
İntikam SBT'nin AB'sin de 1 Küsür Reyting aldı pek takma bence.Bazen karışıyor.
Ne boslugu nerde boslukArka Sokaklar boşlukta yükselmiş bütün Kanal D fan club konuya dalmış yorum yapmaya başlamış amaninnn kaçın.
Tns'yi istemiyoruz şike yapıyo pis Tns küstük sana!.....Pardon ya Kanal D yükselmiş bugün tamam tamam Tns şike yapmıyomuş süpersin Tns.
hahaha aynen agaArka Sokaklar boşlukta yükselmiş bütün Kanal D fan club konuya dalmış yorum yapmaya başlamış amaninnn kaçın.
Tns'yi istemiyoruz şike yapıyo pis Tns küstük sana!.....Pardon ya Kanal D yükselmiş bugün tamam tamam Tns şike yapmıyomuş süpersin Tns.
ekrandaki çoğu erkekoyuncudan iyi .oyunculuk muburak özçivit mi oyuncu güldürme beni be aga ekrandaki en kötü oyuncudur bana göre rol yapmayı hiç bilmiyor acayip sırıtıyo dizilerinde senaryo desen kitaptan alıntı heycan desen 0 hiçbişey yok boş yani
İnşallah yükselir çünkü bu dizi ve kadro daha fazla reyting hak ediyor.Evet Yıldırım her bölümün belirli bir kısmı güzel oluyor ama bölümler genel durgun geçti ilk bölümden sonra. Ama ben inanıyorum ki bu kadro daha fazla düşmeyecek ve yükselecek.
Fatih harbiye FOX`ta olsaydıda düşerdi çünkü izleyicisi Bugünün Saraylısına kaydı 😉Fatih harbiye bu hafta düşmüş galiba.Zaten Totalde Fox'da aldığına yetişemez izleyiciden dolayı ama Ab'de de düşmesi kötü olmuş.
Adını Kalbime yazdım ve Bugünün Saraylısı iyi gidiyorlar.Yükselmiş biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?