28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

SBT sonuçları bir hayli ilginç. Huzur Sokağı'nda ciddi düşüş, Dila Hanım ve Arka Sokaklar'da yükseliş gözüküyor ama TNS'de sonuçlar daha farklı olacaktır...

Bence de TNS'de ATV yüksek çıkyıo

arka sokaklar için geçen hafta demiştim reytingleri artırır öyle de oldu süper dizi beğenmelerler neden beğenmiyor onu da anlamış değilim?

izleyecek yaşı geçti herkes
)) ondan artık kimse izlemiyor daha dogrusu izleyemiyor ama türkiyede çocuk nufusu hep iyi oldu ondan iyi reyting alıyor
))

bu salı 20 dakika başlıyormuş herhalde...birde yayınlanmıyacak diyolardı...allah kuru iftiradan korusun ...😛ride:

Iki Laf Edelim programinda büyük skandal. Reklama girerken, programda arka sesler duyuldu ve orada olan seyircilere çok fena bagirildi "oturun" diye.. Çok otoriter bir sekilde.

tvb de bu gelenek okan canlı yayında bagırırdı seyrciye
))

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.84 , 2) FOX: 5.51 , 3)
KANALD: 3.72 , 4) SHOW:
3.29 , 5) STAR: 1.72

- - - Ekleme - - -

Kmoi yükselmiş

2 laf edelimde gösterilen penguen belgeselini bulun
Acayip tatlı bişilerdi
O sesleri bende duydum bi yandan belgesele gözüm taklılıo bi yandan ses kulağim çaliyor...Ama belgesel cok güzeldi

başrolü olmadan yükseldi falan gibi izlemeden konuşanlar var yine adam izlemiyo ama kafasından uyduruyo yok böyle bişey ya
rıza nerde yokmuş

arka gibi berbat bi dizinin aldığı orana bak oyuncular var ya berbat rıza baba dahil hepsi cıvıklaşmışlar inanılmaz kötü ya 30 dk izledim türk tv tarihinin en kötü 2 dizisinden biri(diğeri akasya durağı) berbat berbat