Sen yanlış görüyorsunBenim tabloya baktığımda gördüğüm reytingler onlar vlla
Sen yanlış görüyorsunBenim tabloya baktığımda gördüğüm reytingler onlar vlla
Yavaş yavaş inecek zaten haftaya yine düşüş bekliyorum , hatta toteli alabilir ErtuğrulumSen yanlış görüyorsun
4 reyting fark var arada o biraz zorYavaş yavaş inecek zaten haftaya yine düşüş bekliyorum , hatta toteli alabilir Ertuğrulum
Ertuğrulum fırlayacak reytingleri çok önemli bir yerde bitti4 reyting fark var arada o biraz zor
Fırlasa fırlasa ne kadar fırlayacak sanki totalde 16'nın üzerine çıkamazErtuğrulum fırlayacak reytingleri çok önemli bir yerde bitti@Forumdash Gece gece yine sinir olacak yorumlarımı görünce
Ama Totelde de 2 reytinglük düşüş vardı sizde yanı 16 a bence düşersiniz bizde 17 oluruzFırlasa fırlasa ne kadar fırlayacak sanki totalde 16'nın üzerine çıkamaz
Siz 17'ye çıkamazsınız totaldeAma Totelde de 2 reytinglük düşüş vardı sizde yanı 16 a bence düşersiniz bizde 17 oluruz
Totel reytingi artmış Ertuğrulun bu hafta geçemese bile çok yaklaşır ama diğer haftaya şansınız yok ayollSiz 17'ye çıkamazsınız totalde
Biz zaten öndeyiz sizin şansınız yokTotel reytingi artmış Ertuğrulun bu hafta geçemese bile çok yaklaşır ama diğer haftaya şansınız yok ayoll
Hep yenileceğin diziler ile karşımdasınBiz zaten öndeyiz sizin şansınız yok
Ne alaka hep yeniyoruz işte sizi daha ne olsunHep yenileceğin diziler ile karşımdasın
Pazartesi ve Çarşamba totel gidecek az kaldıNe alaka hep yeniyoruz işte sizi daha ne olsun
Her hafta aynı şeyi söylüyorsunPazartesi ve Çarşamba totel gidecek az kaldı
Pazartesi gitti sayıyorum zaten Çarşamba da sıraHer hafta aynı şeyi söylüyorsun
İkisi de gitmeyecekPazartesi gitti sayıyorum zaten Çarşamba da sıra
Ben korişi severim bana da neden nanik yapıyorsun melunhelal olsun korişe hep dedim kiralık aşkı ben izlettim yani koriş izletti diyeay neyse kart pis kaknem @Sherlock konuda bahsetmemiş yazıklar olsun ona da .ss
ne diyordum bu başarı da @MasacRE- @Forumdash @MEnes @eskici gibilere nanik olsun@Çiğdem- oklavanı iyi bir iş için kullan da hamur açıp baklava yap kutlama var
Bu haftaya yarışmacılar gıcıktı bakamadım ama @Harunnn60 sağolsun tekrar izlemeye başladım . Bu haftaya bakarım ama sen izliyormusun yoksa boş gürültümü yapıyorsun @xemrexxxhelal olsun korişe hep dedim kiralık aşkı ben izlettim yani koriş izletti diyeay neyse kart pis kaknem @Sherlock konuda bahsetmemiş yazıklar olsun ona da .ss
ne diyordum bu başarı da @MasacRE- @Forumdash @MEnes @eskici gibilere nanik olsun@Çiğdem- oklavanı iyi bir iş için kullan da hamur açıp baklava yap kutlama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?