Sen yanlış görüyorsunBenim tabloya baktığımda gördüğüm reytingler onlar vlla![]()
![]()
![]()
Sen yanlış görüyorsunBenim tabloya baktığımda gördüğüm reytingler onlar vlla![]()
![]()
![]()
Yavaş yavaş inecek zaten haftaya yine düşüş bekliyorum , hatta toteli alabilir ErtuğrulumSen yanlış görüyorsun![]()
![]()
4 reyting fark var arada o biraz zorYavaş yavaş inecek zaten haftaya yine düşüş bekliyorum , hatta toteli alabilir Ertuğrulum
![]()
![]()
![]()
Ertuğrulum fırlayacak reytingleri çok önemli bir yerde bitti4 reyting fark var arada o biraz zor![]()
![]()
Fırlasa fırlasa ne kadar fırlayacak sanki totalde 16'nın üzerine çıkamazErtuğrulum fırlayacak reytingleri çok önemli bir yerde bitti![]()
![]()
@Forumdash Gece gece yine sinir olacak yorumlarımı görünce
![]()
Ama Totelde de 2 reytinglük düşüş vardı sizde yanı 16 a bence düşersiniz bizde 17 oluruzFırlasa fırlasa ne kadar fırlayacak sanki totalde 16'nın üzerine çıkamaz![]()
![]()
Siz 17'ye çıkamazsınız totaldeAma Totelde de 2 reytinglük düşüş vardı sizde yanı 16 a bence düşersiniz bizde 17 oluruz
![]()
![]()
![]()
Totel reytingi artmış Ertuğrulun bu hafta geçemese bile çok yaklaşır ama diğer haftaya şansınız yok ayollSiz 17'ye çıkamazsınız totalde![]()
![]()
Biz zaten öndeyiz sizin şansınız yokTotel reytingi artmış Ertuğrulun bu hafta geçemese bile çok yaklaşır ama diğer haftaya şansınız yok ayoll![]()
![]()
![]()
Hep yenileceğin diziler ile karşımdasınBiz zaten öndeyiz sizin şansınız yok![]()
![]()
Ne alaka hep yeniyoruz işte sizi daha ne olsunHep yenileceğin diziler ile karşımdasın![]()
![]()
![]()
Pazartesi ve Çarşamba totel gidecek az kaldıNe alaka hep yeniyoruz işte sizi daha ne olsun![]()
![]()
Her hafta aynı şeyi söylüyorsunPazartesi ve Çarşamba totel gidecek az kaldı![]()
![]()
![]()
Pazartesi gitti sayıyorum zaten Çarşamba da sıraHer hafta aynı şeyi söylüyorsun![]()
![]()
İkisi de gitmeyecekPazartesi gitti sayıyorum zaten Çarşamba da sıra![]()
Ben korişi severim bana da neden nanik yapıyorsun melunhelal olsun korişe hep dedim kiralık aşkı ben izlettim yani koriş izletti diyeay neyse kart pis kaknem @Sherlock konuda bahsetmemiş yazıklar olsun ona da .ss
![]()
ne diyordum bu başarı da @MasacRE- @Forumdash @MEnes @eskici gibilere nanik olsun@Çiğdem- oklavanı iyi bir iş için kullan da hamur açıp baklava yap kutlama var
![]()
Bu haftaya yarışmacılar gıcıktı bakamadım ama @Harunnn60 sağolsun tekrar izlemeye başladım . Bu haftaya bakarım ama sen izliyormusun yoksa boş gürültümü yapıyorsun @xemrexxxhelal olsun korişe hep dedim kiralık aşkı ben izlettim yani koriş izletti diyeay neyse kart pis kaknem @Sherlock konuda bahsetmemiş yazıklar olsun ona da .ss
![]()
ne diyordum bu başarı da @MasacRE- @Forumdash @MEnes @eskici gibilere nanik olsun@Çiğdem- oklavanı iyi bir iş için kullan da hamur açıp baklava yap kutlama var
![]()