28 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Derdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyor :A
Onların orda çekilmiyor ya o yuzden:A Figuran olursun ama dediğimde naz yapti resmen:F
Akşam dizide yangazlardan biri çeşme başındaki kızlarla kesişirken telefon nosu aldiği kız @Çiğdem- benziyordu. Hatta o sahneyi görünce o konuşmamiz aklıma geldi:F

Onların orda çekilmiyor ya o yuzden:A Figuran olursun ama dediğimde naz yapti resmen:F
Akşam dizide yangazlardan biri çeşme başındaki kızlarla kesişirken telefon nosu aldiği kız @Çiğdem- benziyordu. Hatta o sahneyi görünce o konuşmamiz aklıma geldi:F
Trabzon'a gitsin belki diziye alırlar onu :A :A

Trabzon'a gitsin belki diziye alırlar onu :A :A
Aaa videodan dakıaksını yada fotosunu falan at merak ettim @Forumdash :A :A :A

Amann zaten havası sönmeye başladı belliydi böyle olacağı :A :A :A @eskici

12 ve 14 reyting almış daha ne almasını bekliyordun pardon :A :F
Ab geçen hafta 15 e yakındı ben Ertuğrulu orada da geçecekler sanmıştım ama 12 e düşmüşler :F Abc 1 gurubundan zaten 18 reytingten 14 e düştüler :A :A :A

Yavaş yavaş normal reytinglere dönücekler 8 e kadar yolu var her grupta :A :A :A

Ab geçen hafta 15 e yakındı ben Ertuğrulu orada da geçecekler sanmıştım ama 12 e düşmüşler :F Abc 1 gurubundan zaten 18 reytingten 14 e düştüler :A :A :A

Yavaş yavaş normal reytinglere dönücekler 8 e kadar yolu var her grupta :A :A :A
Şu an 8 reyting alan kaç tane dizi var o halde bile çok rahat devam eder :A :A