Derdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyorSanmadoğru düşünüyorsun
![]()
Derdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyorSanmadoğru düşünüyorsun
![]()
Onların orda çekilmiyor ya o yuzdenDerdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyor![]()
Trabzon'a gitsin belki diziye alırlar onuOnların orda çekilmiyor ya o yuzdenFiguran olursun ama dediğimde naz yapti resmen
Akşam dizide yangazlardan biri çeşme başındaki kızlarla kesişirken telefon nosu aldiği kız @Çiğdem- benziyordu. Hatta o sahneyi görünce o konuşmamiz aklıma geldi![]()
İhtarnağme çektiririm atvyeTrabzon'a gitsin belki diziye alırlar onu![]()
![]()
Biliyorum tabi sen hakedersin bu işi diziyi durup dururken çökertmeye gerek yokİhtarnağme çektiririm atvyeElim kolum uzun biliyorsunagsasdjsafj
almasınlar diziye kalite düşecek
![]()
Onların orda çekilmiyor ya o yuzdenFiguran olursun ama dediğimde naz yapti resmen
Akşam dizide yangazlardan biri çeşme başındaki kızlarla kesişirken telefon nosu aldiği kız @Çiğdem- benziyordu. Hatta o sahneyi görünce o konuşmamiz aklıma geldi![]()
Aaa videodan dakıaksını yada fotosunu falan at merak ettim @ForumdashTrabzon'a gitsin belki diziye alırlar onu![]()
![]()
İlk zamanlardaki havası tabii ki de söner her dizide olduğu gibi ama iyi gidiyor hala şu anlıkAaa videodan dakıaksını yada fotosunu falan at merak ettim @Forumdash![]()
![]()
Amann zaten havası sönmeye başladı belliydi böyle olacağı![]()
![]()
@eskici
Ertuğrulum 4.sezonu her sezon üstüne katlıyorİlk zamanlardaki havası tabii ki de söner her dizide olduğu gibi ama iyi gidiyor hala şu anlık![]()
![]()
Tarih dizisi ayrı bir şey ama ben o dizinin de güzel olduğunu düşünmüyorumErtuğrulum 4.sezonu her sezon üstüne katlıyor![]()
![]()
![]()
Karadeniz şimdiden çöktü reytingte yeni sezona kalmazTarih dizisi ayrı bir şey ama ben o dizinin de güzel olduğunu düşünmüyorum![]()
![]()
Çöktü dediğin 19 reyting alıyor çökmüş hali buysa normalini düşünemiyorumKaradeniz şimdiden çöktü reytingte yeni sezona kalmaz![]()
Ab ve Abc1 çöktü @Forumdash hemen bir kılıf uydurmuş şikeliymişÇöktü dediğin 19 reyting alıyor çökmüş hali buysa normalini düşünemiyorum![]()
![]()
12 ve 14 reyting almış daha ne almasını bekliyordun pardonAb ve Abc1 çöktü @Forumdash hemen bir kılıf uydurmuş şikeliymişTotel de 1-2 haftaya gider görürsünüz oda düşüyor
![]()
![]()
![]()
Ab geçen hafta 15 e yakındı ben Ertuğrulu orada da geçecekler sanmıştım ama 12 e düşmüşler12 ve 14 reyting almış daha ne almasını bekliyordun pardon![]()
![]()
Şu an 8 reyting alan kaç tane dizi var o halde bile çok rahat devam ederAb geçen hafta 15 e yakındı ben Ertuğrulu orada da geçecekler sanmıştım ama 12 e düşmüşlerAbc 1 gurubundan zaten 18 reytingten 14 e düştüler
![]()
![]()
Yavaş yavaş normal reytinglere dönücekler 8 e kadar yolu var her grupta![]()
![]()
![]()
Aaa ölçülü reyting alsınlar bir şey demiyorum ama 21 reyting abartmaya gerek yokŞu an 8 reyting alan kaç tane dizi var o halde bile çok rahat devam eder![]()
![]()
Gerçek reytingleri zaten bunlar her yerde bu dizi konuşuluyor görmüyor musunAaa ölçülü reyting alsınlar bir şey demiyorum ama 21 reyting abartmaya gerek yokGerçek reytinglerini alsınlar
![]()
![]()
![]()
Totel 8 Ab grubu 10 Abc1 grubuda 9 reytingleri buGerçek reytingleri zaten bunlar her yerde bu dizi konuşuluyor görmüyor musun![]()
![]()
Ne alaka ya totalin diğer gruplardan yüksek olması lazım her zaman total dizisi çünkü buTotel 8 Ab grubu 10 Abc1 grubuda 9 reytingleri bu![]()
![]()
![]()
Benim tabloya baktığımda gördüğüm reytingler onlar vllaNe alaka ya totalin diğer gruplardan yüksek olması lazım her zaman total dizisi çünkü bu![]()
![]()