28 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DIRILIŞ adamdan kan alır kan. Yakinda totali de ellerinden alip Yallah edecez. Dirilisin reytinginede laf atanlar neden SAK a atmiyor hic ilginc degil. Çünkü onlarin neci oldugu belli.

Dirilis dun efsaneydi. haftaya daha da yukselir gibi totalde. Dirilisin heyecan kazanmasinda etkili olan SAK a tesekkur ederim. @takas @Çiğdem-
totali biraz zor alır:A:A

Yahu Sen Anlat Karadeniz düşmüş diyorsunuz da eyy mübarekler, en yüksek 21 reyting aldı. Orada kalacakmıydı sandınız? :A 21'den 14 filan düşmüş gibi yorum yapmişsiniz:A

Börü kötü başlamiş.Oysa WTT filan oldu. Belki 2.bölümde artar?
Yemekteyiz çok uyuz bu hafta:T: Esra Erol'da reşitin annesi kim diyorlardı. Ekran kızıştı iyice.

Börü'nün reytingleri beni şaşırtmadı. Halkımız kaliteli yapımlara değer vermediğini bir kez daha hatırlatmış oldu. Bir de çok kötü güne geldi. İki uçmuş dizinin ardından alabileceği en iyi sonuçları aldı bence. Ancak boş bir gün olsaydı iddia ediyorum 8 reytingten aşağıda almazdı.

Abc1 ve Ab guruplarında bildiğin çökmüş :A Totelde ise Ertuğrul gibi 20 üstü alması inandırıcı değildi :A 17 e falan düşsünler Ertuğrul toteli de geri alır 1-2 haftaya :Z
TNS'nin ABsi bozuk :A TNS'ye benzer bi sistemle başamayan bi dizinin reytingini ölçmüşler AB %21 sapma varmiş. Yani dirilişin AB'si %20si şişirme:A

TNS'nin ABsi bozuk :A TNS'ye benzer bi sistemle başamayan bi dizinin reytingini ölçmüşler AB %21 sapma varmiş. Yani dirilişin AB'si %20si şişirme:A
Aaa sus be :F O dizi totel de yine düşmeye başlayacak Ertuğrulum alır bu bölüm yada haftaya :A

Böyle diziler 2.sezona bile kalmıyor 1.sezon başlıyorlar çökmeye :A :A :A

Abi onu bunu boşverin de, gündüz kuşağında 5'i geçen Yemekteyiz'i tebrik edin. :Z Dün herkes merak etmiş o kızı. :A
@Harunnn60 @xBUGRAx

SAK zaten durgunlaşmaya ve uzatmaya başladı. Güzel bölümdü ama biraz uzatdılar. Ve düşdü. Yine heyacan artarsa yükselir.

Börü normal başlamış.
Şu aşçı kadın olay oldu :A @xBUGRAx

Evet sıkıcı ama ben yemek kısmına bakıyorum :F Oda bizim yemek saatine denk geldiği için. :A Yoksa acuminatiye 4 saattimi asla ayırmam :A
Gündüz kusağındaykan 2 saat di sanırım :A Bunların yemek sohbetide sarmadı beni millet izlesin ben yeni haftaya göz atarım :A :A :A

Sen anlat karadenizi tebrik ederim bölümü hala izleyemedim güzel oran almış yine Dirilişime tebrikler Ab lerde zirvede totalde de iyi almış Börüye bakamadım 2 iddialı dizi karşısında iyi almış bence

Bana değil @Çiğdem- sor:A Sanki her dizi 19 aliyormuş gibi. Herkes bi feryat fiagan Çiğdem- de normale düşmüş diyor. Sanki 8-9 reytingden bahsediliyor gibi :A
Ona sordum zaten ama sen de gör diye alıntılandım :A

Ab , Abc1 çökmüş :A Totelde düşmeye başlamıs 21 neydi ayoll .F Ertuğrulum 1-2 haftaya totelide geri alır çöküş başladı :A :A :A
Ne çökmesi ya 12-14 reyting almış o gruplarda da :A :A