Derdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyorSanmadoğru düşünüyorsun
Derdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyorSanmadoğru düşünüyorsun
Onların orda çekilmiyor ya o yuzdenDerdi neyse artık ne güzel diziyi beğenmiyor
Trabzon'a gitsin belki diziye alırlar onuOnların orda çekilmiyor ya o yuzdenFiguran olursun ama dediğimde naz yapti resmen
Akşam dizide yangazlardan biri çeşme başındaki kızlarla kesişirken telefon nosu aldiği kız @Çiğdem- benziyordu. Hatta o sahneyi görünce o konuşmamiz aklıma geldi
İhtarnağme çektiririm atvyeTrabzon'a gitsin belki diziye alırlar onu
Biliyorum tabi sen hakedersin bu işi diziyi durup dururken çökertmeye gerek yokİhtarnağme çektiririm atvyeElim kolum uzun biliyorsunagsasdjsafjalmasınlar diziye kalite düşecek
Onların orda çekilmiyor ya o yuzdenFiguran olursun ama dediğimde naz yapti resmen
Akşam dizide yangazlardan biri çeşme başındaki kızlarla kesişirken telefon nosu aldiği kız @Çiğdem- benziyordu. Hatta o sahneyi görünce o konuşmamiz aklıma geldi
Aaa videodan dakıaksını yada fotosunu falan at merak ettim @ForumdashTrabzon'a gitsin belki diziye alırlar onu
İlk zamanlardaki havası tabii ki de söner her dizide olduğu gibi ama iyi gidiyor hala şu anlıkAaa videodan dakıaksını yada fotosunu falan at merak ettim @Forumdash
Amann zaten havası sönmeye başladı belliydi böyle olacağı@eskici
Ertuğrulum 4.sezonu her sezon üstüne katlıyorİlk zamanlardaki havası tabii ki de söner her dizide olduğu gibi ama iyi gidiyor hala şu anlık
Tarih dizisi ayrı bir şey ama ben o dizinin de güzel olduğunu düşünmüyorumErtuğrulum 4.sezonu her sezon üstüne katlıyor
Karadeniz şimdiden çöktü reytingte yeni sezona kalmazTarih dizisi ayrı bir şey ama ben o dizinin de güzel olduğunu düşünmüyorum
Çöktü dediğin 19 reyting alıyor çökmüş hali buysa normalini düşünemiyorumKaradeniz şimdiden çöktü reytingte yeni sezona kalmaz
Ab ve Abc1 çöktü @Forumdash hemen bir kılıf uydurmuş şikeliymişÇöktü dediğin 19 reyting alıyor çökmüş hali buysa normalini düşünemiyorum
12 ve 14 reyting almış daha ne almasını bekliyordun pardonAb ve Abc1 çöktü @Forumdash hemen bir kılıf uydurmuş şikeliymişTotel de 1-2 haftaya gider görürsünüz oda düşüyor
Ab geçen hafta 15 e yakındı ben Ertuğrulu orada da geçecekler sanmıştım ama 12 e düşmüşler12 ve 14 reyting almış daha ne almasını bekliyordun pardon
Şu an 8 reyting alan kaç tane dizi var o halde bile çok rahat devam ederAb geçen hafta 15 e yakındı ben Ertuğrulu orada da geçecekler sanmıştım ama 12 e düşmüşlerAbc 1 gurubundan zaten 18 reytingten 14 e düştüler
Yavaş yavaş normal reytinglere dönücekler 8 e kadar yolu var her grupta
Aaa ölçülü reyting alsınlar bir şey demiyorum ama 21 reyting abartmaya gerek yokŞu an 8 reyting alan kaç tane dizi var o halde bile çok rahat devam eder
Gerçek reytingleri zaten bunlar her yerde bu dizi konuşuluyor görmüyor musunAaa ölçülü reyting alsınlar bir şey demiyorum ama 21 reyting abartmaya gerek yokGerçek reytinglerini alsınlar
Totel 8 Ab grubu 10 Abc1 grubuda 9 reytingleri buGerçek reytingleri zaten bunlar her yerde bu dizi konuşuluyor görmüyor musun
Ne alaka ya totalin diğer gruplardan yüksek olması lazım her zaman total dizisi çünkü buTotel 8 Ab grubu 10 Abc1 grubuda 9 reytingleri bu
Benim tabloya baktığımda gördüğüm reytingler onlar vllaNe alaka ya totalin diğer gruplardan yüksek olması lazım her zaman total dizisi çünkü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?