Enginin metresi yapabilirler Selin komiseri @Yakamoz-Asi
Komiserlikten metresliğe vay anam vay. Yaksınlar ortalığı
Enginin metresi yapabilirler Selin komiseri @Yakamoz-Asi
Ayrıca ben de yorumlara katılıyorum 2. bölümde düşen Ateş Kuşları ne hikmetse uçuvermiş.
bence Arka sokaklar televizyonda böyle bir senaryoyla başlıyabilir televizyonda başka türlü tutma şanşı yok @Yakamoz-AsiKomiserlikten metresliğe vay anam vay. Yaksınlar ortalığı
Cuma dizilerinin reytingleri her hafta neden minik minik değil de neredeyse her dizide birer ikişer reytinglik oynama oluyor anlamış değilim. Ayrıca ben de yorumlara katılıyorum 2. bölümde düşen Ateş Kuşları ne hikmetse uçuvermiş.
Kızılcık Şerbeti'nin ibresi her ne kadar aşağı yönde olsa da her halükarda Show'un en çok izlenen dizisi ve reytingleri de gayet iyi. Yine de GG pr'ı işe yarar. Bu arada fragman da bombayken haftaya 2 grupta da 6.5 gelirse çok hoş olur.
Vaktinizi bu saçma dizilere, IQ ortalaması maksimum 80 olan deneklerle dolu reyting sistemine yormayın. Bunları yorumlayacak parmaklarınıza yazıktır.Bünyem 2 den sonrasını kaldırmıyor.Öteki konuya evet öncemiz yok.
Benim seyrettigim diziyi harcadi deneklerVaktinizi bu saçma dizilere, IQ ortalaması maksimum 80 olan deneklerle dolu reyting sistemine yormayın. Bunları yorumlayacak parmaklarınıza yazıktır.
Bayıldım ama ne bayılmak.Bayıldın dimi yorumuma.
Cuma günü için kafamı yormuyorum, rahat ol.Vaktinizi bu saçma dizilere, IQ ortalaması maksimum 80 olan deneklerle dolu reyting sistemine yormayın. Bunları yorumlayacak parmaklarınıza yazıktır.
İki sezondur tek dizi izliyorum buna da başlama nedenim malum. Diziyi düzenli takip ettiğim için tek cuma reytinglerini takip ediyorum.Vaktinizi bu saçma dizilere, IQ ortalaması maksimum 80 olan deneklerle dolu reyting sistemine yormayın. Bunları yorumlayacak parmaklarınıza yazıktır.
Malum neden nedir?İki sezondur tek dizi izliyorum buna da başlama nedenim malum. Diziyi düzenli takip ettiğim için tek cuma reytinglerini takip ediyorum.
Benim yaptigim tespit @Yakamoz-AsiSenin yorumlar ilginç oluyor hep
Benim seyrettigim dizi kurban gittiİki sezondur tek dizi izliyorum buna da başlama nedenim malum. Diziyi düzenli takip ettiğim için tek cuma reytinglerini takip ediyorum.
Hangi diziden bahsediyoruz?İki sezondur tek dizi izliyorum buna da başlama nedenim malum. Diziyi düzenli takip ettiğim için tek cuma reytinglerini takip ediyorum.
Haftanın her gününden bahsediyorum.Cuma günü için kafamı yormuyorum, rahat ol.
Evrim AlasyaMalum neden nedir?
Kızılcık Şerbeti benim bahsettiğim.Hangi diziden bahsediyoruz?
------
Haftanın her gününden bahsediyorum.
Cuma gündeki her diziye sinir bozucu aticam @12.Adam @slhttnmtlEvrim Alasya
Kızılcık Şerbeti benim bahsettiğim.
------
Hangi dizi
Elden gelecek bir şey yok keşke böyle bitmeseydiCuma gündeki her diziye sinir bozucu aticam @12.Adam @slhttnmtl
Denekler güneydoguda Neden TnsElden gelecek bir şey yok keşke böyle bitmeseydi