Evet normal çünkü sürekli birazdan dendi. Ve etkileyici sahne çekildi.
bence bölümün tamamı güzeldi ya
Evet normal çünkü sürekli birazdan dendi. Ve etkileyici sahne çekildi.
Hayır değildi Pelo kısımları kötüydü. Nasıl sevdin o kısımları? 😱bence bölümün tamamı güzeldi ya
Hayır değildi Pelo kısımları kötüydü. Nasıl sevdin o kısımları? 😱
Sevdim güzeldi aynı şey zaten.Sevdim demedim ki pelin dışında güzeldi bölüm
Sana uygulamak istediğim tarife:Kız sana bakan yok ki sen nasıl reytinge bakıcan
3 reyting alıyor absürt düşüp nereye düşecekBugün pazar olmamasına rağmen sürekli Güzel Günler'i öne sürmen. Şerbet'e kıyasla daha az reyting alıyor olabilir ama en azından hiçbir zaman böyle absürt düşüşler yaşamadı.
GG yi sevdin mi?Cuma dizilerinin reytingleri her hafta neden minik minik değil de neredeyse her dizide birer ikişer reytinglik oynama oluyor anlamış değilim. Ayrıca ben de yorumlara katılıyorum 2. bölümde düşen Ateş Kuşları ne hikmetse uçuvermiş.
Kızılcık Şerbeti'nin ibresi her ne kadar aşağı yönde olsa da her halükarda Show'un en çok izlenen dizisi ve reytingleri de gayet iyi. Yine de GG pr'ı işe yarar. Bu arada fragman da bombayken haftaya 2 grupta da 6.5 gelirse çok hoş olur.
Bu sezon tek KŞ izliyorum/izledim.GG yi sevdin mi?
Senle neden "Sadakatsiz " dışında ortak noktamız yok.Bu sezon tek KŞ izliyorum/izledim.
Çünkü o sezondan sonra çok az dizi izler oldum hatta geçen sezon izlemiyordum bile. Ondan önce de tanışıklığımız yoktu. Bu arada 3.5 bölüm Yargı izledim, onu izlemiyor musun?Senle neden "Sadakatsiz " dışında ortak noktamız yok.
Aaaa iftiranın bu kadarı " Sadakatsiz" sayesinde tanıştık ya.Çünkü o sezondan sonra çok az dizi izler oldum hatta geçen sezon izlemiyordum bile. Ondan önce de tanışıklığımız yoktu. Bu arada 3.5 bölüm Yargı izledim, onu izlemiyor musun?
Tamam bahsim Sadakatsiz öncesi.Aaaa iftiranın bu kadarı " Sadakatsiz" sayesinde tanıştık ya.
Yargı'yı Güzel Günler başlayana kadar seyrediyordum.Dizinin teaserı hoşuma gitti seyredecektim de. Başlarda önce "Yargı"yı sonra da "GG" izlemeyi planlamıştım.@Aserat dedi ki öteki zaten kendini sağlama aldı, kaçmıyor bir yere sen @mrt-06 nın dizisini seyret dedi.
Bünyem 2 den sonrasını kaldırmıyor.Öteki konuya evet öncemiz yok.Tamam bahsim Sadakatsiz öncesi.
Çok dizi yorar zaten hangisi iyiyse kalsın, fazlalığa gerek yok.
Denek sisteminin değiştirilmesi şart. Bu sistemin denekleri izliyor diye ortalık birbirinin kopyası ağır dram Total dizileri doldu. Bundan başka konuya sahip hiçbir dizi artık tutmuyor.
yüzde yüz olan benim dizime oldu bence internette dizi bititklten sonra izlenim sayısıda önemliİmzamı atıyorum.
yüzde yüz olan benim dizime oldu bence internette dizi bititklten sonra izlenim sayısıda önemli
istanbul kültür üniversitesinde o bölümden mezun oldum iletişim sanatları bölümünden
10 daydi bir anda dörde düstüBence de. Senin diziyi arka sokaklarda harcadılar.
10 daydi bir anda dörde düstü
Reytingleri bu normal bir sey degildi
O covid vaccine övdükten 2 Bölüm sonra