https://twitter.com/x/status/1619222105614348295Kızılçık Şerbetinin reyting sisteminde olan izleyicisi neden böyle? 1 hafta 1.5 reyting artış yaşarken, diğer hafta 2 reyting düşebiliyor. Asla sabit reyting almıyor, saçmalık.
2. bölümünde düşen ve drama diye klişelikleri sunan dizi nasıl 3. bölümde bu kadar yükseldi?
Çapkın ile ilgili diyecek bi lafım bile yok. Bu dizinin normal durumda AB'de alması gereken max reyting 4.
Ve bu denekler en çok farkında isen ATV ve TRT 1'e yarıyor ne hikmetse.Denek sisteminin değiştirilmesi şart. Bu sistemin denekleri izliyor diye ortalık birbirinin kopyası ağır dram Total dizileri doldu. Bundan başka konuya sahip hiçbir dizi artık tutmuyor.
Çoğu kişiye inandırıcı gelmedi zaten ATEŞ KUŞLARI'nın 3. bölüm'de yükselmesi.Kızılcık Şerbeti kötü düşmüş. ABC1’de neredeyse 2 reytinlik bir düşüş var.
Yalı Çapkını seyircinin twitter’daki onca tantanasından sonra düşmesini beklerken yükselmiş.
Ateş Kuşları’nın 2.bölümde düşüp 3.’de yükselmesi bana pek inandırıcı gelmedi.
Aşko ben reyting bakanı olucam. 💅
Z O R TKızılcık'ım bütün atv kayırmalarına rağmen dimdik ayakta tam gaz devam ediyor😎 😎 😎
Rüyanda göremeyeceğin reytingler bunlar kudurma, kandilleri takip ediyorsun ya git bari dua et dizimi bitirmesinler diyeZ O R T
Pazartesi sabahına sakla sözleriniRüyanda göremeyeceğin reytingler bunlar kudurma, kandilleri takip ediyorsun ya git bari dua et dizimi bitirmesinler diye
Bugün pazar olmamasına rağmen sürekli Güzel Günler'i öne sürmen.Rüyanda göremeyeceğin reytingler bunlar kudurma, kandilleri takip ediyorsun ya git bari dua et dizimi bitirmesinler diye
Kız sana bakan yok ki sen nasıl reytinge bakıcanAşko ben reyting bakanı olucam. 💅
Belki o zaman azcık düzelir.
2. Bölüm'de düşen dizi ATV'de tüm gruplarda artmış, başka kanalda olsa düşerdi. (TRT 1'de de olsa artardı)
Yalı Çapkını çok tanıtım yaptı ondan arttı. Bölüm kötüydü tek son kısmı iyiydi.
KŞ 5.60'a düşmüş. Çok düşmüş. @mrt-06 Sence neden?
BHSF tutmadı, hayret TRT 1'de binde bir de olsa tutmayan iş gördük.@Angelica
Evet normal çünkü sürekli birazdan dendi. Ve etkileyici sahne çekildi.Ben dün sana Yalı Çapkınında yükseliş bekliyorum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?