27 Ocak 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Yalı Çapkını'na kocaman tebrikler yolu açık olsun bol reytingler.💫💫

Reactions: Ahmed
Yine reyting sistemi tutarsızlıklarını göstermiş. 2.bölümde düşen bir dizi başka kanalda olsa düşüşüne devam ederdi ama yine yanıltmadı.

2. Bölüm'de düşen dizi ATV'de tüm gruplarda artmış, başka kanalda olsa düşerdi. (TRT 1'de de olsa artardı)

Yalı Çapkını çok tanıtım yaptı ondan arttı. Bölüm kötüydü tek son kısmı iyiydi.

KŞ 5.60'a düşmüş. Çok düşmüş. @mrt-06 Sence neden?

BHSF tutmadı, hayret TRT 1'de binde bir de olsa tutmayan iş gördük.
@Angelica

Reactions: Angelica
https://twitter.com/x/status/1619222105614348295

Reactions: 12.Adam and Ahmed
Kızılcık Şerbeti kötü düşmüş. ABC1’de neredeyse 2 reytinlik bir düşüş var.

Yalı Çapkını seyircinin twitter’daki onca tantanasından sonra düşmesini beklerken yükselmiş.

Ateş Kuşları’nın 2.bölümde düşüp 3.’de yükselmesi bana pek inandırıcı gelmedi.

Çoğu kişiye inandırıcı gelmedi zaten ATEŞ KUŞLARI'nın 3. bölüm'de yükselmesi.

Kızılcık Şerbeti zirveyi alır derken kırmızıları almış.
Bu dizinin Yalı Çapkını'nın başarısı ölçüsünde başarılı olduğu ortada yani ancak o müsaade edip düştükçe yükselebilir, o yükseldikçe de gerisin geri düşer. Kanal da bu diziyi bu güne koyarken başına geleceği tahmin etmiştir o yüzden isyan etmeye gerek yok.

Ateş Kuşları 2. bölümde düşmüştü ama bu hafta yine toparlanmış. Ortiler sıkılıp bırakana kadar iyi reyting alıp senarist değiştirince düşer alıştık artık.

Yalı Çapkını fanları sosyal medyada ayaklanmıştı ama görüldüğü gibi olumsuz bir etkisi olmamış hatta geçen hafta kaybettiğini geri almış. Reyting sistemiyle Twitter'ın aynı kafada işlemediğini bir kez daha anladık.

Barbaros Hayreddin başka kanalda olsa bu iğrenç reytingleriyle çoktan bitmişti ama TRT etkisi yüzünden kolay kurtulamayacağız.

Reactions: 12.Adam
Rüyanda göremeyeceğin reytingler bunlar kudurma, kandilleri takip ediyorsun ya git bari dua et dizimi bitirmesinler diye
Bugün pazar olmamasına rağmen sürekli Güzel Günler'i öne sürmen.
Şerbet'e kıyasla daha az reyting alıyor olabilir ama en azından hiçbir zaman böyle absürt düşüşler yaşamadı.

Ben dün sana Yalı Çapkınında yükseliş bekliyorum demiştim

Reactions: cokiyitvci