27 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 7 31.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?

Adını Feriha Koydum mu ? Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu ?

Bir Çocuk Sevdim, Babam İçin, Bir Erkek Bir Kadın ve diğer yapımlar ne kadar izlendiler ?

Sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Cuma'nın kazananları bu hafta da değişmedi. Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya günün en çok izlenen dizisi oldular.

Totalde Adını Feriha Koydum ile Hayat Devam Ediyor arasındaki fark artarken, A/B'deki Yalan Dünya - Adını Feriha Koydum farkı azaldı.

Hayat Devam Ediyor, son haftalarda zirveyi unutsa da çok iyi oranlar alarak kanalını sevindirmeye devam ediyor.

Yalan Dünya, komedi dizilerinin çok az izlendiği bir dönemde A/B'de 10 reyting üzerine çıkarak önemli bir başarı elde ediyor. Totalde ise beklenildiği gibi zirve yarışından uzakta.

Totalde 28. A/B'de 21.olan Bir Çocuk Sevdim hayal kırıklığı yaratıyor. Dizi, güçlü kadrosuna rağmen beklentilerin çok altında performans gösteriyor.

Umutsuz Ev Kadınları oyuncularını ve Murat Dalkılıç'ı ağırlayan Beyaz Show iki grupta da iyi sonuçlar aldı. A/B'de 4.olmayı başardı

Bir Erkek Bir Kadın yükselişe geçerek özellikle A/B'de iyi bir performans göstermeyi başardı.

Totalde 43. A/B'de 28.olan Babam İçin kötü bir performans gösterdi. Dizinin önce günü, sonra saatiyle oynayan Fox diziyi ateşe attı.

Son düzenleme:
adını ferıha koydum ızlıyorum ozellıkle sonu gercekten guzel olmus

hayat devam ediyor u izliyorum çok heyecanlı bir bölüm olmasada yer yer çok iyi sahneler var.

atv de şu anda son dizisi var izlemeye çalışmaya çalışıyordumk:))i kanal d deki beyaz şow aklıma geldi şu anda beyaz şow izliyorum bayağı güzel kadın konuklar çağırmış:)) beşi biryerde..

hayat devam ediyoru izledim süper bi bölümdü

DiziFilm.com
Geçen hafta olduğu gibi bu Cuma'da rating savaşında sıralama aynı görünüyor. Tüm izleyiciler kategorisinde Show Tv'nin başarılı dizisi "Adını Feriha Koydum", 'AB grubunda ise Kanal D'de üçüncü bölümü yayınlanan "Yalan Dünya" birinci görünüyor.

adını feriha koydumu izledim...çok güzel bi bölümdü özellikle kavga dövüş sahneleri.. ama bazı yerlerinde dizin,n özellikle bazı karakterlerine çok sinir oldum.. özellikle rızaya...

aga total çok daha önemlidir ve içerisinde ab yide barındırır :D

hayat devam ediyor çok güzeldi. belki bu hafta TOTEL de 1. hayat dvm ediyr olabilir. feriha koydum gerçekten de saçmalık abidesi:haha:

hayat devam ediyor çok güzeldi. belki bu hafta TOTEL de 1. hayat dvm ediyr olabilir. feriha koydum gerçekten de saçmalık abidesi:haha:

Sacmalik abidesi olmus olsaydi ozman BİRİNCİ olmazdi 😉 AŞK denilen birsey var Hayatta ! Bunun gibi Hikayer gercektende var ! neyse tartismicam bb

Sacmalik abidesi olmus olsaydi ozman BİRİNCİ olmazdi 😉 AŞK denilen birsey var Hayatta ! Bunun gibi Hikayer gercektende var ! neyse tartismicam bb

senin görüşündür bu saygı duyarım. bende aşkı bilirim ve nekadar güzel bişey olduğunuda biliyorum ama bir aşk'ı bu kadar yapmacık gösteriyolar. senarist gerçekten çok saçma yazıyo geçen hafta hailin o evdeki sahnelerine denk geldim gerçekten çok saçma sapan duygu aktarımı , emiri komik aşşağalamalar. yok halil farihaya GELİNİM lafları bunlar çok komik sözler o anları daha düzgün ve aşk larıda daha net ve yoğun duygulu aktarsalar iyi olucak, diye dedim ::)