- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum mu ? Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu ?
Bir Çocuk Sevdim, Babam İçin, Bir Erkek Bir Kadın ve diğer yapımlar ne kadar izlendiler ?
Sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...
Sonuçlar belli oldu.
Cuma'nın kazananları bu hafta da değişmedi. Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya günün en çok izlenen dizisi oldular.
Totalde Adını Feriha Koydum ile Hayat Devam Ediyor arasındaki fark artarken, A/B'deki Yalan Dünya - Adını Feriha Koydum farkı azaldı.
Hayat Devam Ediyor, son haftalarda zirveyi unutsa da çok iyi oranlar alarak kanalını sevindirmeye devam ediyor.
Yalan Dünya, komedi dizilerinin çok az izlendiği bir dönemde A/B'de 10 reyting üzerine çıkarak önemli bir başarı elde ediyor. Totalde ise beklenildiği gibi zirve yarışından uzakta.
Totalde 28. A/B'de 21.olan Bir Çocuk Sevdim hayal kırıklığı yaratıyor. Dizi, güçlü kadrosuna rağmen beklentilerin çok altında performans gösteriyor.
Umutsuz Ev Kadınları oyuncularını ve Murat Dalkılıç'ı ağırlayan Beyaz Show iki grupta da iyi sonuçlar aldı. A/B'de 4.olmayı başardı
Bir Erkek Bir Kadın yükselişe geçerek özellikle A/B'de iyi bir performans göstermeyi başardı.
Totalde 43. A/B'de 28.olan Babam İçin kötü bir performans gösterdi. Dizinin önce günü, sonra saatiyle oynayan Fox diziyi ateşe attı.
Son düzenleme: