Totalde de geçemez, önce arka sokakları geçsin
Fazla emin konuşmayın derim.O çok önemsediğin AB'de geçmesi imkansız.
Totalde de geçemez, önce arka sokakları geçsin
Fazla emin konuşmayın derim.O çok önemsediğin AB'de geçmesi imkansız.
Masumlar AB'de çakılırken Kırmızı Oda 2 reyting yükseldi o balonu geçmesinden bile daha büyük bir başarı.
Haftanın en boş gününde yayınlandığı için kendini böyle avutabilirisin ama sonuç olarak neticeye bakıyoruz ve Masumlar'ın 31 haftadır sarsılmaz birinciliğini kutlamaya devam ediyoruz. @offensiveMasumlar AB'de çakılırken Kırmızı Oda 2 reyting yükseldi o balonu geçmesinden bile daha büyük bir başarı.
Geçen haftaya göre totalde 0,73 / abc'de 0,88 / ab'de 1,05 düşmüş, hem de maç vardı, ne çakılmasıMasumlar AB'de çakılırken Kırmızı Oda 2 reyting yükseldi o balonu geçmesinden bile daha büyük bir başarı.
Ona bakarsan sizde EDHO'yu geçememişsiniz.Geçen haftaya göre totalde 0,73 / abc'de 0,88 / ab'de 1,05 düşmüş, hem de maç vardı, ne çakılması
Hem totalde arka sokakları geçemediniz, hem hiçbir grupta bizi geçemediniz çok keyifliyim çokkk
Dedi her hafta EDHO'nun arkasından nal toplayan dizinin fanı. En azından Kırmızı Oda düşse bile ertesi hafta telafi ediyor sonuçta Masumlar gibi 17'lerden 12'lere kadar düşüp bir daha hiç yükselememek de var.Geçen haftaya göre totalde 0,73 / abc'de 0,88 / ab'de 1,05 düşmüş, hem de maç vardı, ne çakılması
Hem totalde arka sokakları geçemediniz, hem hiçbir grupta bizi geçemediniz çok keyifliyim çokkk
Şu boş gün mazeretinden sıkılmadın bir türlü. Sezon başından beri 7 kanalın da dolu olduğu tek gün.Haftanın en boş gününde yayınlandığı için kendini böyle avutabilirisin ama sonuç olarak neticeye bakıyoruz ve Masumlar'ın 31 haftadır sarsılmaz birinciliğini kutlamaya devam ediyoruz. @offensive
Yalan mı? Cuma sezonun bomboş günü. O 7 diziyi toplasan 2 adam akıllı dizinin uulaştığı oranları bile tamamlayamaz. Arka Sokaklar dışında hepsi uçtu gitti zaten.Dedi her hafta EDHO'nun arkasından nal toplayan dizinin fanı. En azından Kırmızı Oda düşse bile ertesi hafta telafi ediyor sonuçta Masumlar gibi 17'lerden 12'lere kadar düşüp bir daha hiç yükselememek de var.
Şu boş gün mazeretinden sıkılmadın bir türlü. Sezon başından beri 7 kanalın da dolu olduğu tek gün.
Edho ne alaka? @Aserat bu hafta KO, Masumlar Apartmanı'nı geçerse şaşırmam dedi, ben de "siz hiçbir grupta MA'yı geçmeyi bırak, totalde kendi gün rakibiniz olan Arka Sokaklar'ı bile geçemezsiniz dedim, öyle de oldu.Ona bakarsan sizde EDHO'yu geçememişsiniz.
Masumlar Apartmanı'nın 17 almış olması ve devamında 14-15 almış olması aylardır seni böyle kudurtuyor ya helal olsun canım dizime, sezon rekoru bizde, Hazem de sen de biliyorsunuz ki KO hayatı boyunca Masumlar Apartmanı'nın aldığı reytingi alamayacak, siz böyle devamEn azından Kırmızı Oda düşse bile ertesi hafta telafi ediyor sonuçta Masumlar gibi 17'lerden 12'lere
Arka Sokaklar ne alakaysa EDHO o alaka.Edho ne alaka? @Aserat bu hafta KO, Masumlar Apartmanı'nı geçerse şaşırmam dedi, ben de "siz hiçbir grupta MA'yı geçmeyi bırak, totalde kendi gün rakibiniz olan Arka Sokaklar'ı bile geçemezsiniz dedim, öyle de oldu.
------
Masumlar Apartmanı'nın 17 almış olması ve devamında 14-15 almış olması aylardır seni böyle kudurtuyor ya helal olsun canım dizime, sezon rekoru bizde, Hazem de sen de biliyorsunuz ki KO hayatı boyunca Masumlar Apartmanı'nın aldığı reytingi alamayacak, siz böyle devam
Anlamsız Naci ısrarı yüzünden hikayeyi batırıp izleyiciyi kaçırdılar şimdi de bir türlü toparlayamıyorlar sen bakma ufak geçici yükselişlere. İlk sezonda bile izleyicisini koruyamıyorsa 2. sezonda işi iyice zorlaşacak ama Kırmızı Oda format gereği hikayeleri hemen harcamadığı için daha uzun süre ayakta kalabilir.Edho ne alaka? @Aserat bu hafta KO, Masumlar Apartmanı'nı geçerse şaşırmam dedi, ben de "siz hiçbir grupta MA'yı geçmeyi bırak, totalde kendi gün rakibiniz olan Arka Sokaklar'ı bile geçemezsiniz dedim, öyle de oldu.
------
Masumlar Apartmanı'nın 17 almış olması ve devamında 14-15 almış olması aylardır seni böyle kudurtuyor ya helal olsun canım dizime, sezon rekoru bizde, Hazem de sen de biliyorsunuz ki KO hayatı boyunca Masumlar Apartmanı'nın aldığı reytingi alamayacak, siz böyle devam
Yazdığımı okumuyorsan daha da yapacak bir şey yok.Arka Sokaklar ne alakaysa EDHO o alaka.
Merak etme okuyorum. Nasıl sen Arka Sokaklar'ı bile daha geçememiş diyorsan bende gayet EDHO'yu geçememişsiniz derim. Masumlar Apartmanı Kırmızı Oda'yı geçmiş de bitir konuyu başka dizileri konuya sokan ben değilim.Yazdığımı okumuyorsan daha da yapacak bir şey yok.
Ben o sözü Aserat'a söylediğimi anlattım sana, KO Masumlar Apartmanı'nı geçer dedi Aserat, ben de bizi geçmeyi bırak kendi rakibinizi geçemezsiniz dedim ona bu kadar.Merak etme okuyorum. Nasıl sen Arka Sokaklar'ı bile daha geçememiş diyorsan bende gayet EDHO'yu geçememişsiniz derim. Masumlar Apartmanı Kırmızı Oda'yı geçmiş de bitir konuyu başka dizileri konuya sokan ben değilim.
Sanki AS'a geçilmek komik bir şeymiş gibi söylüyorsun. Ona bakarsan MA da AS'ın aldığı oranları alamamış. Aynı günde olsalar o da geçilecek.Ben o sözü Aserat'a söylediğimi anlattım sana, KO Masumlar Apartmanı'nı geçer dedi Aserat, ben de bizi geçmeyi bırak kendi rakibinizi geçemezsiniz dedim ona bu kadar.
Kırmızı Oda'yı benden bile iyi savunuyorsun ya bir de izlemeyi bırakmasaydın.Sanki AS'a geçilmek komik bir şeymiş gibi söylüyorsun. Ona bakarsan MA da AS'ın aldığı oranları alamamış. Aynı günde olsalar o da geçilecek.
Kendi gün rakibini bile geçemez dedim, öyle de olmuş. Komik bir şey olarak söylemedim, geçemez dedim geçememiş.Sanki AS'a geçilmek komik bir şeymiş gibi söylüyorsun. Ona bakarsan MA da AS'ın aldığı oranları alamamış. Aynı günde olsalar o da geçilecek.
İşte öyle dediğin zaman olmuyor çünkü senin dizin de ona bakarsak kendi günkü rakibini geçememiş. Yani birşey demeden başka diziye senin dizinin aynı kaderi paylaşmadığından emin olmak gerek.Kendi gün rakibini bile geçemez dedim, öyle de olmuş. Komik bir şey olarak söylemedim, geçemez dedim geçememiş.
Üstelik Kırmızı Oda birkaç haftada bir de olsa Total zirvesini alabiliyor ama Masumlar istisnasız her hafta ikinci.İşte öyle dediğin zaman olmuyor çünkü senin dizin de ona bakarsak kendi günkü rakibini geçememiş. Yani birşey demeden başka diziye senin dizinin aynı kaderi paylaşmadığından emin olmak gerek.