27 Nisan 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
İşte öyle dediğin zaman olmuyor çünkü senin dizin de ona bakarsak kendi günkü rakibini geçememiş. Yani birşey demeden başka diziye senin dizinin aynı kaderi paylaşmadığından emin olmak gerek.
"KO haftalıkta Masumlar Apartmanı'nı geçemez, üstüne üstlük totalde kendi gün rakibini bile geçemez." şeklinde kurduğum cümleden "Masumlar Apartmanı her grupta tüm gün rakiplerini geçer" anlamı çıkmıyor. Boşa uğraşıyorsun.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan diziler arasında ana hikayeye en bağlı giden Kırmızı Oda. Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız maalesef kitaplardaki ana hikayeden kopuk gidiyor. Kırmızı Oda'da karakterlerinin hastalıklarından kurtulduğunu görüyoruz bu insana umut oluyor ancak diğer dizilerde karakterler her bölüm daha da psikopata bağlıyorlar. O yüzden Kırmızı Oda diğer dizilerle kıyaslanamayacak kadar özel benim için.

• Beğendim
Reactions: Aserat and Hazem
Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan diziler arasında ana hikayeye en bağlı giden Kırmızı Oda. Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız maalesef kitaplardaki ana hikayeden kopuk gidiyor. Kırmızı Oda'da karakterlerinin hastalıklarından kurtulduğunu görüyoruz bu insana umut oluyor ancak diğer dizilerde karakterler her bölüm daha da psikopata bağlıyorlar. O yüzden Kırmızı Oda diğer dizilerle kıyaslanamayacak kadar özel benim için.
Kırmızı Oda’da tek bir hikaye yok, sürekli yeni hikayeler yeni hastalar gelip gidiyor bu sebeple iyileşme görmek normal.

Diğer iki dizide ise tek bir hikaye var ve iyileşme olursa dizilerin bitmesi gerekir.