Sunucuna saygılı olacaksın yoksa Başkanımız @mrt-06 a söylerim etiketini söker Kupanı alırız
Artık 3 ay takan olmaz seni.
Zaten Bi daha yarışmaya katılma fırsatım olmayacak.
Sunucuna saygılı olacaksın yoksa Başkanımız @mrt-06 a söylerim etiketini söker Kupanı alırız
Kızların Dünyası'nın bu kadar yüksek alacağını beklemezdim. Halkın Polisi çok iyi gitmemiş@XanTier Halkın Polisini yerden kurtardım @papuleoo romantik komedim kızların dünyası Pazartesi iyi gitti hem böylece hafta içini kurtardım @Harunnn60 maliyetini karşılayabilmek için Halkın Polisi yeniden başladı Kızların dünyasından kaynaklı @destere @Çiğdem-
Aaa All Stara katılmayacakmısın gerçi senin şuan bir serum tedavisi görmen lazım biraz dinlen öyle konuşuruzArtık 3 ay takan olmaz seni.
Zaten Bi daha yarışmaya katılma fırsatım olmayacak.
Ocakta Kızların dünyasıHalkın Polisi Arka Sokaklar gibi ayoll belirli bir kitle ile devam ediyor
Kızların Dünyası tutmuşa benziyor ama sezon finalimiydi devam edecek mi
Bu reytingle 2.sezon biletini kaptı demek son andaOcakta Kızların dünyası
Zaten 1.Bölümü 6.99 du 2.Bölüm 5 in altına düştü 3.Bölüm 5 in üstündeydi 4.Bölüm aldı istediğimi @Çiğdem- toplu aldatma işe yaradıBu reytingle 2.sezon biletini kaptı demek son anda
Geçen sezon 1 lere düştüKızların Dünyası'nın bu kadar yüksek alacağını beklemezdim. Halkın Polisi çok iyi gitmemiş
Aaa All Stara katılmayacakmısın gerçi senin şuan bir serum tedavisi görmen lazım biraz dinlen öyle konuşuruz
Bu tudor amaAynen tükenmiş hissediyorum kendimi
2 sezonu arka arkaya kaldıramıyorsun 5.sezondan sonrada 1 sezon dinlenmiştin ama bu farklı . All Star ona göre serumunu ye dinlen bir görüşme yaparızAynen tükenmiş hissediyorum kendimi
@sokak sanati niGalatasarayın Galatasarayın Galatasarayın teknik direktörüne benzetmşim2 sezonu arka arkaya kaldıramıyorsun 5.sezondan sonrada 1 sezon dinlenmiştin ama bu farklı . All Star ona göre serumunu ye dinlen bir görüşme yaparız
Galatasaraylılar boykot etmesin yarışmanı uyarırım dedimTanımıyorum onu öyle görsellerden bulmuştum
Galatasarayın hocasımı bu yaniGalatasaraylılar boykot etmesin yarışmanı uyarırım dedim
Forumda Galatasarayla uğraşan düşüyor @Çiğdem-
Evet @Çiğdem- galatasaray akıllanmamış alıcağı teknik direktörün dibinde bomba patladı Fransa'da Monaco daGalatasarayın hocasımı bu yani
Aaa bilmiyordum ayoll öylesine koymuştum 😱Evet @Çiğdem- galatasaray akıllanmamış alıcağı teknik direktörün dibinde bomba patladı Fransa'da Monaco da