Artık 3 ay takan olmaz seni.
Zaten Bi daha yarışmaya katılma fırsatım olmayacak.
Kızların Dünyası'nın bu kadar yüksek alacağını beklemezdim. Halkın Polisi çok iyi gitmemiş@XanTier Halkın Polisini yerden kurtardım @papuleoo romantik komedim kızların dünyası Pazartesi iyi gitti hem böylece hafta içini kurtardım @Harunnn60 maliyetini karşılayabilmek için Halkın Polisi yeniden başladı Kızların dünyasından kaynaklı @destere @Çiğdem-
Aaa All Stara katılmayacakmısın gerçi senin şuan bir serum tedavisi görmen lazım biraz dinlen öyle konuşuruzArtık 3 ay takan olmaz seni.
Zaten Bi daha yarışmaya katılma fırsatım olmayacak.![]()
Ocakta Kızların dünyasıHalkın Polisi Arka Sokaklar gibi ayoll belirli bir kitle ile devam ediyor
Kızların Dünyası tutmuşa benziyor ama sezon finalimiydi devam edecek mi![]()
Bu reytingle 2.sezon biletini kaptı demek son andaOcakta Kızların dünyası
Zaten 1.Bölümü 6.99 du 2.Bölüm 5 in altına düştü 3.Bölüm 5 in üstündeydi 4.Bölüm aldı istediğimi @Çiğdem- toplu aldatma işe yaradıBu reytingle 2.sezon biletini kaptı demek son anda![]()
Geçen sezon 1 lere düştüKızların Dünyası'nın bu kadar yüksek alacağını beklemezdim. Halkın Polisi çok iyi gitmemiş![]()
Aaa All Stara katılmayacakmısın gerçi senin şuan bir serum tedavisi görmen lazım biraz dinlen öyle konuşuruz![]()
![]()
![]()
Bu tudor amaAynen tükenmiş hissediyorum kendimi![]()
2 sezonu arka arkaya kaldıramıyorsun 5.sezondan sonrada 1 sezon dinlenmiştin ama bu farklı . All Star ona göre serumunu ye dinlen bir görüşme yaparızAynen tükenmiş hissediyorum kendimi![]()
@sokak sanati niGalatasarayın Galatasarayın Galatasarayın teknik direktörüne benzetmşim2 sezonu arka arkaya kaldıramıyorsun 5.sezondan sonrada 1 sezon dinlenmiştin ama bu farklı . All Star ona göre serumunu ye dinlen bir görüşme yaparız![]()
![]()
![]()
Galatasaraylılar boykot etmesin yarışmanı uyarırım dedimTanımıyorum onu öyle görsellerden bulmuştum![]()
Galatasarayın hocasımı bu yaniGalatasaraylılar boykot etmesin yarışmanı uyarırım dedim
Forumda Galatasarayla uğraşan düşüyor @Çiğdem-
Evet @Çiğdem- galatasaray akıllanmamış alıcağı teknik direktörün dibinde bomba patladı Fransa'da Monaco daGalatasarayın hocasımı bu yani
![]()
Aaa bilmiyordum ayoll öylesine koymuştum 😱Evet @Çiğdem- galatasaray akıllanmamış alıcağı teknik direktörün dibinde bomba patladı Fransa'da Monaco da