Çocuk ilk hafta elendi juri olmasına rağmen büyük katkıda bulundu @XanTier
AAA senin derdin anlaşıldı şimdi anladım
@Tolstoyevski neden @pompy gibi konuşuyor senin sayfanda 😱😱😱Neymiş
Tolstoyevskide bana sordu sayfamda.
Dargın Çiçekleri bekleyin diyorum
Yarın gülmeye hazır olunBekliyoruz bekliyoruz meraklaaa
Yarın gülmeye hazır olun
Evet, o "soğuk" finale rağmen insanlar yine iyi yazmış sokak sanati'nin tavırlarına rağmenAaa tabi senin katkıların tartışılmaz her fırsatta teşekkür ediyorum
Ama o finale mükemmel sonuçlar almışız gecesine şampiyonluk konusu açılmasa Finalde zirveye oynayacakmış çok güzel bir sezon oldu herşeyiyle memnunum
@sokak sanati na yaranamıyoruz ama teşekkür ediyoruz gözlük atıyor şunun etiketini koparsammı napsam
benim durumuma nediyorsun dipteki dizi kurtuldu @XanTierEvet, o "soğuk" finale rağmen insanlar yine iyi yazmış sokak sanati'nin tavırlarına rağmen
Çocuk ilk hafta elendi juri olmasına rağmen büyük katkıda bulundu @XanTier
AAA senin derdin anlaşıldı şimdi anladım
Çünkü sen şampiyon olmana rağmen ben daha çok reyting kazandırdım@XanTier 'i niye övüyorsun.s.s
Yeni dizin epey başarılı diğer dizilerine görebenim durumuma nediyorsun dipteki dizi kurtuldu @XanTier
Halkın Polisi toparlandı @XanTier 1 lere düşmüştüÇünkü sen şampiyon olmana rağmen ben daha çok reyting kazandırdım
Yeni dizin epey başarılı diğer dizilerine göre
Çünkü sen şampiyon olmana rağmen ben daha çok reyting kazandırdım
Yeni dizin epey başarılı diğer dizilerine göre
Aaa tabi sonuçtan sonra başka konu açılıp oraya geçtik birde ona rağmen bu reyting sağlanmış şampiyonluk konusu olmasa sonuctan sonra sabaha kadar ve yarında süren bir sohbet devam ediyor büyük ihtimal 2 reyting daha alır sonuclarda 1.olurdu güzel idare etmişiz en önemlisi zaten butür sayısı az sonucları idare edebilmek böyle haftaları idare edebilmek çok zor bir sinirin bozulsa hemen kavga gürültü çıkarEvet, o "soğuk" finale rağmen insanlar yine iyi yazmış sokak sanati'nin tavırlarına rağmen
Yıldızlar yarışıyoru yayından kaldırdıktan uzun sonra böyle bir reyting aldık @Çiğdem-Aaa tabi sonuçtan sonra başka konu açılıp oraya geçtik birde ona rağmen bu reyting sağlanmış şampiyonluk konusu olmasa sonuctan sonra sabaha kadar ve yarında süren bir sohbet devam ediyor büyük ihtimal 2 reyting daha alır sonuclarda 1.olurdu güzel idare etmişiz en önemlisi zaten butür sayısı az sonucları idare edebilmek böyle haftaları idare edebilmek çok zor bir sinirin bozulsa hemen kavga gürültü çıkar
Ama Şampiyonluk konusunun zirvede bitmesi daha önemli yarışmayı zirvede tamamladık sayılıyor çok şükür