geçen haftanın tahmını yuksek çıktı
Maria İle Mustafa Final LoodingMARİA İLE MUSTAFA
TOTAL : 2.73
AB : 1.65
ABC1 : 2.29
sözde atv diziyi 1.yapmak için uğraccam derdiMaria İle Mustafa Final Looding
Aynen hafta sonu yapımlarını çoğu final yolundaMaria İle Mustafa Final Looding
babil hercai final haberi geldiAynen hafta sonu yapımlarını çoğu final yolunda
O gıcık başrol kızla ve hilmicem balonuyla tutmasını bekledin mi gerçekten...'Maria ve Mustafa' neden tutmadı ya, tam da iş yapabilecek bir projeydi oysa. Sezonun sürprizlerinden oldu diyebilirim kendi açımdan. Oranları çok düşük maalesef...
'Arıza' düşmüş ama dün derbi vardı, fazla da şaşırmadım düşmesine yükselir yeniden.
'Savaşçı' iyi atak yapmış, FOX'un bu sezon pazarı aynı kalacak gibi görünüyor. Diğer günleri değerlendirsin kanal.
Breh Breh breehsözde atv diziyi 1.yapmak için uğraccam derdi
AynenAynen hafta sonu yapımlarını çoğu final yolunda
Fragmanları epey güzeldi, benlik bir iş değil belki ama genel izleyicinin ilgisini çekebilecek bir projeydi. Bu da çok netti, seviliyor bu tarz işler ülkemizde.O gıcık başrol kızla ve hilmicem balonuyla tutmasını bekledin mi gerçekten...
çünkü sıradan bir dizi sıradan bir proje'Maria ve Mustafa' neden tutmadı ya, tam da iş yapabilecek bir projeydi oysa. Sezonun sürprizlerinden oldu diyebilirim kendi açımdan. Oranları çok düşük maalesef...
'Arıza' düşmüş ama dün derbi vardı, fazla da şaşırmadım düşmesine yükselir yeniden.
'Savaşçı' iyi atak yapmış, FOX'un bu sezon pazarı aynı kalacak gibi görünüyor. Diğer günleri değerlendirsin kanal.
Ab si 2.67 ama kanal tutar mı bence sezon sonuna kadar tutar gibime geliyor ama fox un dizi atağı olmasa tutardı bence'Maria ve Mustafa' neden tutmadı ya, tam da iş yapabilecek bir projeydi oysa. Sezonun sürprizlerinden oldu diyebilirim kendi açımdan. Oranları çok düşük maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?