Niye ki???aklıma fatih terim geldi mesajı okuyunca
Niye ki???aklıma fatih terim geldi mesajı okuyunca
Çalıkuşu bana sıkıcı bir dizi geldi ama bayanların ilgisini çekecektir tabii. Kaçak'a geçilmezse iyi.bence çalıkuşu onlardan daha iyi olacak gibi
bana da aynısı oluyorFatih'in fragmanı yayınlanınca gülme krizi geliyor yeni komedi dizim olacak o nasıl bir seslendirme sen deyince dikkat ettim hakikatten aynı ses gerçekten.
Allah keriim fatih terimNiye ki???
kaçak ile kitleleri farklı evdeki kumanda savaşını erkekler kaznırsa kaçak bayanlar kazırsa çalıkuşu izlenirÇalıkuşu bana sıkıcı bir dizi geldi ama bayanların ilgisini çekecektir tabii. Kaçak'a geçilmezse iyi.
bana da aynısı oluyoro ka my den farklı dendi son fragmanda foya meydana çıktı seda akman mahi gamze özçelik hürrem olmuş resmen
Para varda mantıklı düşünürsek Star 100 katını verip alır yakında aha şuraya yazıyorum tüm kanallar kapanacak tek Star kalacak 10 yıl içinde.yeni show da da mı para yok 😱
Bu anlık reklam Kayıp. Bir zahmet versin artık reklam.Eğer bi daha anlıklara kadar reklama girezse Kayıp 6 ya dayanır gibime geliyor
osmanlı kıyamdan beter olmasa bariPara varda mantıklı düşünürsek Star 100 katını verip alır yakında aha şuraya yazıyorum tüm kanallar kapanacak tek Star kalacak 10 yıl içinde.
Şuan herkes durgun biliyor yanardağa patlamak üzere. 😉
Yapmacık olmuş Fatih ya bana Osmanlı Kıyam'ı anımsattı.
Gülmek istersem açarım 10 DK.
21.30`da reklamdan çıktı mı? Çıktı.
Benim 21.30`dan sonra "offf Yalan Dünya yine reklam" dediğim mesajı bir göstersene.
20.30`da dediğim mesajı bana şimdi satıyorsun.
Kısacası Ok.
Yahu bu kadar mı anlamıyorsu
en son çıkan haberde star tv dendiFedai dizisi startv ekrana gelemeyecekmiş show olduğu söyleniyor
Kayıp iyi gidiyor. Pt-2 diziye yaramış gibi görünüyor. Bakalım tns'de neler olacak? Sıkı bir rekabet vardı gerçekten bugün.
Bu anlık reklam Kayıp. Bir zahmet versin artık reklam.
Dila Hanım boşluktan yükselecektir.Bu anlık reklamsa Dila Hanım alır bu anlığı ...bu arada kaç dk dır vermiyor reklam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?