27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Fatih'in fragmanı yayınlanınca gülme krizi geliyor yeni komedi dizim olacak o nasıl bir seslendirme sen deyince dikkat ettim hakikatten aynı ses gerçekten.
bana da aynısı oluyor
o ka my den farklı dendi son fragmanda foya meydana çıktı seda akman mahi gamze özçelik hürrem olmuş resmen

Karagül bittiğine göre bu anlık önemli hangi pt2 dizisi izleniyor acaba ?

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 5.15
2) STAR: 4.65
3) FOX: 3.76
4) KNLTRK: 2.01
5) ATV: 1.94

Dediğim giibi Kayıp boşluğa sokmuş kafasını gidiyor artış var AB de iyi oranlar alcaktır ve kanalını sevindiricektir

bana da aynısı oluyor
o ka my den farklı dendi son fragmanda foya meydana çıktı seda akman mahi gamze özçelik hürrem olmuş resmen
yeni show da da mı para yok 😱
Para varda mantıklı düşünürsek Star 100 katını verip alır yakında aha şuraya yazıyorum tüm kanallar kapanacak tek Star kalacak 10 yıl içinde.

Şuan herkes durgun biliyor yanardağa patlamak üzere. 😉

Yapmacık olmuş Fatih ya bana Osmanlı Kıyam'ı anımsattı.

Gülmek istersem açarım 10 DK.

Kayıp iyi gidiyor ama yarın TNS'de belli olmaz..

SBT verilerine göre Kanal D Yalan Dünyadan alamadığı verimi Kayıptan alıyor helal

Çacuklar Duymasında senaryo tekrarı😱 Haluk'un beli tutulmuş/acıyor/ağrıyor(neyse işte) ondan olmuş

Eğer bi daha anlıklara kadar reklama girezse Kayıp 6 ya dayanır gibime geliyor

Kayıp iyi gidiyor. Pt-2 diziye yaramış gibi görünüyor. Bakalım tns'de neler olacak? Sıkı bir rekabet vardı gerçekten bugün.

Eğer bi daha anlıklara kadar reklama girezse Kayıp 6 ya dayanır gibime geliyor
Bu anlık reklam Kayıp. Bir zahmet versin artık reklam.

osmanlı kıyamdan beter olmasa bari

Kayıp iyi gidiyor. Pt-2 diziye yaramış gibi görünüyor. Bakalım tns'de neler olacak? Sıkı bir rekabet vardı gerçekten bugün.

Bu anlık reklam Kayıp. Bir zahmet versin artık reklam.

Bu anlık reklamsa Dila Hanım alır bu anlığı ...bu arada kaç dk dır vermiyor reklam

Kayıp reklamda yok olmuş gitmiş hiç bi şekilde gözükmüyor

Kayıp yine reklama girdi.