27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Fatih'in fragmanı yayınlanınca gülme krizi geliyor yeni komedi dizim olacak o nasıl bir seslendirme sen deyince dikkat ettim hakikatten aynı ses gerçekten. :F
bana da aynısı oluyor :F o ka my den farklı dendi son fragmanda foya meydana çıktı seda akman mahi gamze özçelik hürrem olmuş resmen :F

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 5.15
2) STAR: 4.65
3) FOX: 3.76
4) KNLTRK: 2.01
5) ATV: 1.94

Dediğim giibi Kayıp boşluğa sokmuş kafasını gidiyor artış var AB de iyi oranlar alcaktır ve kanalını sevindiricektir

bana da aynısı oluyor :F o ka my den farklı dendi son fragmanda foya meydana çıktı seda akman mahi gamze özçelik hürrem olmuş resmen :F
yeni show da da mı para yok 😱
Para varda mantıklı düşünürsek Star 100 katını verip alır yakında aha şuraya yazıyorum tüm kanallar kapanacak tek Star kalacak 10 yıl içinde. :F

Şuan herkes durgun biliyor yanardağa patlamak üzere. 😉

Yapmacık olmuş Fatih ya bana Osmanlı Kıyam'ı anımsattı. (b)
Gülmek istersem açarım 10 DK. :X

Çacuklar Duymasında senaryo tekrarı😱 Haluk'un beli tutulmuş/acıyor/ağrıyor(neyse işte) ondan olmuş :F:F

Kayıp iyi gidiyor. Pt-2 diziye yaramış gibi görünüyor. Bakalım tns'de neler olacak? Sıkı bir rekabet vardı gerçekten bugün. :)

Eğer bi daha anlıklara kadar reklama girezse Kayıp 6 ya dayanır gibime geliyor
Bu anlık reklam Kayıp. Bir zahmet versin artık reklam. :)

Para varda mantıklı düşünürsek Star 100 katını verip alır yakında aha şuraya yazıyorum tüm kanallar kapanacak tek Star kalacak 10 yıl içinde. :F

Şuan herkes durgun biliyor yanardağa patlamak üzere. 😉

Yapmacık olmuş Fatih ya bana Osmanlı Kıyam'ı anımsattı. (b)
Gülmek istersem açarım 10 DK. :X
osmanlı kıyamdan beter olmasa bari :(

Kayıp iyi gidiyor. Pt-2 diziye yaramış gibi görünüyor. Bakalım tns'de neler olacak? Sıkı bir rekabet vardı gerçekten bugün. :)

Bu anlık reklam Kayıp. Bir zahmet versin artık reklam. :)

Bu anlık reklamsa Dila Hanım alır bu anlığı ...bu arada kaç dk dır vermiyor reklam