27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Kayip cidden guzel bir dizi ilk hafta izlemistim ilk 15 dk haric umdugumu bulamamistim gecen hafta izlememstim bu hafta yalan dunyadan sonra bakayim dedim diziye ufakta olsa heyecanlanmis. Boyle devam ederse artis yakalar gecen yilki kayip sehir olayi gibi olabilir.

İşte en hassas noktamdan vurdun beni. :D Fatih gelse Cuma'ya hepsini silip süpürürdü ama dönem dizisi Cuma olmaz gibi zaten. Fedai de Star'da yayınlanmayacak mı? Hangi güne koyulacak? Acun 3 güne mi inecek? Kafamda deli sorular. :F
star o diziyi nereye alacak aramızda kalsın tuttu bhuv iyi gidiyor saatine göre :) salıya ay yapım gelecek çarşmba my cuma medcezir cvar kalan günler acun zaten bence show olur o dizinin kanalı :D

Karagül reklamdan iyi dönmüş. Kayıp iyi gidiyor. Hayırlısıyla reklam verecek inşallah o da. :D

star o diziyi nereye alacak aramızda kalsın tuttu bhuv iyi gidiyor saatine göre :) salıya ay yapım gelecek çarşmba my cuma medcezir cvar kalan günler acun zaten bence show olur o dizinin kanalı :D
Show nasıl alacak ki o diziyi? :D Bence Kanal D alsın. Vadi'ye bir rakip şart artık. Pargalı var kesin izlerim hem. :D

Kayıp dizisi tamamen fazla tanıtım şanssızlığı yakaladı herkesde ters tepti sıktı sanırım ama dizi konu itibariyle güzel ilerliyor biraz yavaş olsada gelecek bölümler için heyecan vaad ediyor

Show nasıl alacak ki o diziyi? :D Bence Kanal D alsın. Vadi'ye bir rakip şart artık. Pargalı var kesin izlerim hem. :D
kanal d alırsa hem galip hem intikam gün değiştirir diyorsun ama zor bence 2si birden :D kanal d alsın cumaya koysun cuma çok hareketli geçen seneden beri dila-hs-as-kş-karagül-medcezir-beyaz show-yd zamanla lider oldu hepsi sağlam dizi şart my-kvp-karadayı gibi

Yarın totalde kuşkusuz lider Karagül olacaktır zaten. Ab grubunda şaşırtma olmazsa Yalan Dünya'dan büyük atak bekliyorum ben.

ya pt2 dizileri beni pek ilgilendirmiyor..benim icin onemlisi yarin Tns`de a\b nasil gelecek merakla bekliyorum :Z

Bugün Yalan Dünya bence çok iyi derecede sezona giriş yapmış AB de liderliği almış olabilir geçen sezon sbt de bu oranları alamazken survivoru geçmişti bu akşam sürpriz olabilir Ab de bakacaz yarın

kanal d alırsa hem galip hem intikam gün değiştirir diyorsun ama zor bence 2si birden :D kanal d alsın cumaya koysun cuma çok hareketli geçen seneden beri dila-hs-as-kş-karagül-medcezir-beyaz show-yd zamanla lider oldu hepsi sağlam dizi şart my-kvp-karadayı gibi
Evet Cuma'nın belli bir lideri yok dediğin gibi son zamanlarda ama Yd ve Kayıp Kanal D'yi idare eder Cuma bence. Bence Kanal D Fedai'yi alsın Perşembe'ye koysun. Ayrıca Galip'in günü değişmez. Zaten 23:30'da başlıyor. Olan İntikam'a olur. Bir zahmet olsun zaten. Kanal D 4-5 reytinge tahammül edecek bir kanal değil. Yükseleceğini de sanmıyorum açıkçası bu saatten sonra. Elbet başka gün yaratılır. :D