27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

star ın öyle ya da böyle tutturabildiği ilk dizisi kaldırırsa büyük ayıp eder :D ayrıca reytingi iyi bence pt -2 için daha medcezir in senaryosu oturacak (serenay için ağza alınmayacak laflar coming:A) reklam düzeni değişecek belki yeni rakipler gelecek dila geçen seneden hepsine dayanıklı şu an medcezirden daha sağlam reyting olarak medcezir şu an 7.5 alır dediğim şartlar değişince bir bakmışsın 4 e düşmüş belli olmaz :D kg de ilk haftalar 7 aldı zeynep geldi 4e düştü
Medcezir'in sonu Kuzey gibi olmaz bence. Kuzey'in şanssızlığı Muhteşem Yüzyıl'dı ve sonlara gidildikçe dizi inanılmaz sıkıcılaşmaya başladı. Medcezir şu an hiç sıkmıyor ve Cuma ab'de Yd dışında rakibi yok. En azından Star bir denemeli süresini uzatmayı Medcezir'in. Bakarsın 10 - 11 reytinge falan çıkar ama Dila da çok iyi reytingler almasa da tutmuş bir dizi tabii. Durup dururken bitirmek istemez diziyi Star. Görücez bakalım ne diyelim. :D

Medcezir'in sonu Kuzey gibi olmaz bence. Kuzey'in şanssızlığı Muhteşem Yüzyıl'dı ve sonlara gidildikçe dizi inanılmaz sıkıcılaşmaya başladı. Medcezir şu an hiç sıkmıyor ve Cuma ab'de Yd dışında rakibi yok. En azından Star bir denemeli süresini uzatmayı Medcezir'in. Bakarsın 10 - 11 reytinge falan çıkar ama Dila da çok iyi reytingler almasa da tutmuş bir dizi tabii. Durup dururken bitirmek istemez diziyi Star. Görücez bakalım ne diyelim. :D
med cezir daha 3 bölüm oldu dur bir bekle bakalım sıkıcı olacak mı :D my gibi bir rakip de gelir belki nereden belli

He unutmadan Medcezir ve Karagül başlamadan önce biraz Yalan Dünya'ya baktım. Hümeyra diziye çok yakışmış ancak dizi beni güldürmüyor çok fazla. Ama Selahattin'in yaptığı espri iyiydi. @EveN :)

med cezir daha 3 bölüm oldu dur bir bekle bakalım sıkıcı olacak mı :D my gibi bir rakip de gelir belki nereden belli
Yazdığına inanıyor musun sen? :D Şu an tek ihtimal Show'dan gelebilir ama Show da ab'de yüksek çıkmıyor. Umutsuz vaka yani. :D

He unutmadan Medcezir ve Karagül başlamadan önce biraz Yalan Dünya'ya baktım. Hümeyra diziye çok yakışmış ancak dizi beni güldürmüyor çok fazla. Ama Selahattin'in yaptığı espri iyiydi. @EveN :)
Baştan izlemediğin için normaldir. :)

Medcezir uzamalı ve normal reklam düzenine geçmeli. Kitleleri çok benzer Yalan dünya ile, YD reklamdayken A/B'de atak yapıyor ama YD bittiği zaman reklam verdiği için YD'ya kaymak gelmiyor. :D

••• Tapatalk Mesaj •••

Yazdığına inanıyor musun sen? :D Şu an tek ihtimal Show'dan gelebilir ama Show da ab'de yüksek çıkmıyor. Umutsuz vaka yani. :D
kanal d ye belli olmaz fatih i atıverir cumaya gerçi o izlenmez ama ilk bölümler yine iyi gider :F harbi bana da saçma geldi ay yapım 2 dizi hazırlıyor ama onlar da olmaz medcezir zaten ay yaom tims fedaiyi koyar belki .F

Karagül reklamıyla da zirvede. Dila ve Kayıp iyi sayılır. Tatar ise kötü gitmeyi sürdürüyor.

Eğer StarTv medcerin saatini oynar ve 23:00 gibi bitirir ve dila hanımıda başka güne alırsa 2 türlü durum meydana gelir bundan 1.si medcezirden sonra yani 23:00 den sonra reyting alamaz ve dila hanım yeni gününde başarısızlıkla sonuçlanabilir eğer medcezir saat 23:00 gibi biter hemen ardından dila hanım başlarsa o zamanda dila hanımın reytingleri geç bittiği için düşüşe geçecektir buda dizinin sonunu getirir star Tv şuanda en iyisini yapıyor gece geç saatlere kadar reyting alıyor reklam koyabiliyor

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 8.75
2) KANALD: 4.09
3) ATV: 3.04
4) STAR: 2.7
5) SMNYL TV: 1.82

Kayıp reytinglerde biraz olsun kendini belli etmeye başladı buda sanırım dila hanımın reklam olmasından kaynaklanıyor

kanal d ye belli olmaz fatih i atıverir cumaya gerçi o izlenmez ama ilk bölümler yine iyi gider :F harbi bana da saçma geldi ay yapım 2 dizi hazırlıyor ama onlar da olmaz medcezir zaten ay yaom tims fedaiyi koyar belki .F
İşte en hassas noktamdan vurdun beni. :D Fatih gelse Cuma'ya hepsini silip süpürürdü ama dönem dizisi Cuma olmaz gibi zaten. Fedai de Star'da yayınlanmayacak mı? Hangi güne koyulacak? Acun 3 güne mi inecek? Kafamda deli sorular. :F