hayret bi şey
Emekli
Kuzey Güneyden bahs etmiyorum sen nerden geldin? Hele tablo yok ortada bu kadar emin konuşma.
Aynen ben de izliyorum ama şimdiden nefret ettirmeye başlıyorlar. Herkes kafasını sallayıp dizisini izlese.Medcezir yeni favorim oyuncular tanıdık Ay yapım olunca kaçınılmaz be panpa.
Aynen ben de izliyorum ama şimdiden nefret ettirmeye başlıyorlar. Herkes kafasını sallayıp dizisini izlese.
Gelişme her sene var.@EveN ben yokken annem yalan dünyayı izlemiş baya gülüyordu belki gelişme vardır bu sene.
nereye koyacak pazartesi-salı-cmrtesi-pazar acun maşallah kuruldu çarşamba my perşembe aramızda kalsın+bhuvMedcezir resmen meydanı Karagül'e bırakmış. Star inat etmeyip Dila Hanım'ın gününü değiştirmeli diyecem Acun yüzünden koyulacak başka gün yok.
İlk sayfadan yorumları okumaya başla anlarsın.@EveN ben yokken annem yalan dünyayı izlemiş baya gülüyordu belki gelişme vardır bu sene.
Neden nefret ediyon hayırdır.
Gelişme her sene var.
Geçen sene Kanal D`nin A/B`de 2. en çok izlenen dizisiydi.
Ay Yapımın dizisi bile PT2`ye geçti ama YD`yı göndermediler. Eeee kapasitesi belli. A/B`de joker. 😉
Koyulacak gün yok işte. En iyisi kaldırsın yayından.nereye koyacak pazartesi-salı-cmrtesi-pazar acun maşallah kuruldu çarşamba my perşembe aramızda kalsın+bhuv
İlk sayfadan yorumları okumaya başla anlarsın.
4 reyting kötü değil bence. Kuzeyin final yaptığı reyting değilmiydi o?Bu senede ikinci olabilir AB'de ama total vasat maalesef joker.
star ın öyle ya da böyle tutturabildiği ilk dizisi kaldırırsa büyük ayıp eder ayrıca reytingi iyi bence pt -2 için daha medcezir in senaryosu oturacak (serenay için ağza alınmayacak laflar coming) reklam düzeni değişecek belki yeni rakipler gelecek dila geçen seneden hepsine dayanıklı şu an medcezirden daha sağlam reyting olarak medcezir şu an 7.5 alır dediğim şartlar değişince bir bakmışsın 4 e düşmüş belli olmaz kg de ilk haftalar 7 aldı zeynep geldi 4e düştüKoyulacak gün yok işte. En iyisi kaldırsın yayından.
4 reyting kötü değil bence. Kuzeyin final yaptığı reyting değilmiydi o?
Totalde ilk 5`te olacaktır.
4 reyting kötü değil bence. Kuzeyin final yaptığı reyting değilmiydi o?
Totalde ilk 5`te olacaktır.
Prim yapmıyorum. Kuzey 2'ye düşse bile sen izlemeyi bırakmayacaktın.Bitmiş diziler üzerinden prim yapma istersen önümüze bakalım bak Ay Yapım devam ediyor kaliteli dizilere.