hayret bi şey
Emekli
Kuzey Güneyden bahs etmiyorum sen nerden geldin?Hele tablo yok ortada bu kadar emin konuşma.
![]()
Aynen ben de izliyorum ama şimdiden nefret ettirmeye başlıyorlar.Medcezir yeni favorim oyuncular tanıdık Ay yapım olunca kaçınılmaz be panpa.![]()
Aynen ben de izliyorum ama şimdiden nefret ettirmeye başlıyorlar.Herkes kafasını sallayıp dizisini izlese.
Gelişme her sene var.@EveN ben yokken annem yalan dünyayı izlemiş baya gülüyordu belki gelişme vardır bu sene.![]()
nereye koyacakMedcezir resmen meydanı Karagül'e bırakmış. Star inat etmeyip Dila Hanım'ın gününü değiştirmeli diyecem Acun yüzünden koyulacak başka gün yok.![]()
İlk sayfadan yorumları okumaya başla anlarsın.@EveN ben yokken annem yalan dünyayı izlemiş baya gülüyordu belki gelişme vardır bu sene.
Neden nefret ediyon hayırdır.![]()
Gelişme her sene var.
Geçen sene Kanal D`nin A/B`de 2. en çok izlenen dizisiydi.
Ay Yapımın dizisi bile PT2`ye geçti ama YD`yı göndermediler. Eeee kapasitesi belli. A/B`de joker. 😉
Koyulacak gün yok işte. En iyisi kaldırsın yayından.nereye koyacakpazartesi-salı-cmrtesi-pazar acun maşallah kuruldu çarşamba my perşembe aramızda kalsın+bhuv
![]()
İlk sayfadan yorumları okumaya başla anlarsın.
4 reyting kötü değil bence. Kuzeyin final yaptığı reyting değilmiydi o?Bu senede ikinci olabilir AB'de ama total vasat maalesef joker.![]()
star ın öyle ya da böyle tutturabildiği ilk dizisi kaldırırsa büyük ayıp ederKoyulacak gün yok işte. En iyisi kaldırsın yayından.![]()
4 reyting kötü değil bence. Kuzeyin final yaptığı reyting değilmiydi o?
Totalde ilk 5`te olacaktır.
4 reyting kötü değil bence. Kuzeyin final yaptığı reyting değilmiydi o?
Totalde ilk 5`te olacaktır.
Prim yapmıyorum. Kuzey 2'ye düşse bile sen izlemeyi bırakmayacaktın.Bitmiş diziler üzerinden prim yapma istersen önümüze bakalım bak Ay Yapım devam ediyor kaliteli dizilere.![]()