27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Koyulacak gün yok işte. En iyisi kaldırsın yayından. :F
star ın öyle ya da böyle tutturabildiği ilk dizisi kaldırırsa büyük ayıp eder :D ayrıca reytingi iyi bence pt -2 için daha medcezir in senaryosu oturacak (serenay için ağza alınmayacak laflar coming:A) reklam düzeni değişecek belki yeni rakipler gelecek dila geçen seneden hepsine dayanıklı şu an medcezirden daha sağlam reyting olarak medcezir şu an 7.5 alır dediğim şartlar değişince bir bakmışsın 4 e düşmüş belli olmaz :D kg de ilk haftalar 7 aldı zeynep geldi 4e düştü

Karagül bu akşam muhteşem bir bölümle karşımızdaydı ki zaten reytinglere de fazlasıyla yansımış.

Medcezir'i saat 21:00'a kadar izleyebildim ondan sonrası full Karagül oldu annem sağolsun. :D Ama o anlığa kadar tam anlamıyla durgundu.

Kayıp'ı az önce biraz izledim. Dizi çok iyi ama harcanacak bence bu dizi. Sürekli takip etmesem de gerçekten başarıyı hakediyor diye düşünüyorum.

Az biraz da Dila Hanım'da Dila'nın gömlekleri eşyaları falan yakma sahnesine denk geldim. Konusu itibariyle beni pek sarmayan bir iş Dila Hanım. Ama umarım verilen emeğe de yazık olmaz.

Kayıp yükselmiş bu anlıkta tebrikler. Daha iyisini alabilecek kapasitede bence dizi ki yarın Ab grubunda iyi oranlar alacaktır bence.

Dila Hanım 5 reytinge dayanmış. Saatine göre gayet iyi sonuçlar elde ediyor.

Kayıp'ın müzikleri çok iyi. Yalnız konu biraz daha açılsa çok iyi olacak. 3 bölümdür pek bir gelişme yok.

Bitmiş diziler üzerinden prim yapma istersen önümüze bakalım bak Ay Yapım devam ediyor kaliteli dizilere. :D
Prim yapmıyorum. Kuzey 2'ye düşse bile sen izlemeyi bırakmayacaktın.

Aynı şey YD için de geçerli. A/B'de her zaman Kuzeyden güçlü halka olması bir yana, totalde isterse 2'ye düşsün yine de izlerim ki, böyle bir şey olacağını sanmam. Yarın 4.50+ alır totalde.