27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 6.78
2) KANALD: 4.19
3) STAR: 3.53
4) ATV: 3.52
5) KNLTRK: 1.93

Kayıp reytinglerini geçen haftaya oranla boşluktan faydalanarak artırmaya başlamış bakalım yarın nasıl bir tablo çizicek

@xemrexxx Kayp'a zap yap hacı.. Ne demiştim sana ilk bölümde:F Aslı Enver ile OBGZ'deki adam arasındaki cinsel çekim felaket demiştim.İlk adım bu gece atılıyor :A Hadi gerisi Allah Kerim :F

Kayıp iyi gidiyor ancak henüz reklam vermedi galiba. Ab'de 5 reytingi geçerse yeter Kanal D'ye.

Evet Cuma'nın belli bir lideri yok dediğin gibi son zamanlarda ama Yd ve Kayıp Kanal D'yi idare eder Cuma bence. Bence Kanal D Fedai'yi alsın Perşembe'ye koysun. Ayrıca Galip'in günü değişmez. Zaten 23:30'da başlıyor. Olan İntikam'a olur. Bir zahmet olsun zaten. Kanal D 4-5 reytinge tahammül edecek bir kanal değil. Yükseleceğini de sanmıyorum açıkçası bu saatten sonra. Elbet başka gün yaratılır. :D
kanal d tüm günler 4-5 şu an mecbur sabredecek :) hele fatih şu durumda her iki grupta da 8+ almalı :D

Kayıp dizisine çok yazık olacak maalesef, diziyi yanlış güne koydu Kanal D..

Bana göre Fatih cumartesi iyi bir reyting alabilirdi Kayıpta Yalan Dünya gibi pazartesi gününde iyi oranlar alabilirdi yanlış seçim Kanal D