27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sbsv bitti artış yaaşrsa güneşi beklerken şimdi artışlara başlar,bu arada küçük gelin eğer sbt halen geçerli olsaydı vay halimize o neyaa reytingin dibine vurdular resmen

Karagül'ü verin Show'a Sbsv cumaya dönsün, yada kanal eski sistemine dönüp Sbsv hafta içi bir güne gelsin! Bu bölüm bile 3 aldıysa birşey demiyorum..

Abi şu dizinin fragmanına bakın. Millet özene bezene fragman yapıyor bu reytingleri alamıyor.

Fragmanı görmüyormusun dramın içine akıyorlar..bu ne benim bile izleyesim geldi bu arada ilk defa gördüm fragmanını harikaymış dram dram acaip dram yani.....müzik felan iyi olmuş...

Samanyolu'nda dizilerin Twitter etiketleri sabit mi duruyor hep sol altta.

Bu arada star 7 barajında kaldı küçük gelin geçit vermiyor sanırım 8 geçemedi bir türlü acunda küçük gelinin bitmesini bekliyor anlaşılan....

@xBUGRAx benden çok takip etmişsib yine Diziyi.

Fox sevgisi nedir ya.

Ama Güneşi beklerken dizisi gitsin başka yerde beklesinler güneşini.

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.86 2) SMNYL TV: 6.39 3) KANALD: 4.02 4) TRT1: 3.29 5) FOX: 2.49

Güneşi Beklerken neden Küçük Gelin ile aynı anda reklam veriyor.

Gel Çarşambaya gel GB.

Güneşi Beklerken reklamda 4 alıyor. Normalde 5. Valla garip.

küçük gelinin müzikleri bile yeter even o fragmanı koydun da süper bi fragman gs maçının özetini bekliyorum özeti izlim dönecem hemen küçük geline

oha 11 görmüş helal olsun helal olsun helal olsun ne diyim ya

@xBUGRAx evet sol altta sabit kalıyo malesef

@EveN sana katılıyorum güneşi beklerken çarşamba şov yapar zirveye oynar bence boş bi gün coşar valla