Eski bölümleri programsz acılıyorDizi izlemedikçe kapalıÇukur Eşkiya falan hep engelli veriyor banada forumdan birisi geçen yıllarda demişti bunu program yap diye ama kim oldunu unuttum
@Aserat Phudan bağlıcaktı bizi diğer bölümlerede
Eski bölümleri programsz acılıyorDizi izlemedikçe kapalıÇukur Eşkiya falan hep engelli veriyor banada forumdan birisi geçen yıllarda demişti bunu program yap diye ama kim oldunu unuttum
@Aserat Phudan bağlıcaktı bizi diğer bölümlerede
Vlla bölüm karşıma bile çıkmıyor çukur 2.sezon 10.bölüm yaz kesitler geliyor ama programlı yazınca bölümler geliyorEski bölümleri programsz acılıyorbegenırsen haber et de ben de ertelemem belki. Bugun meterials 2 bölüm izlicem
Uğursuz ben mi oluyorum burdaSen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.
Ay iyi bari bende youtubedan devam ediyimYoutubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasında@Forumdash @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx da çağıralım
Bende VPN ile izlerimYoutubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanıPhunuza çekemezsiniz beni youtubeden izleyip kaçacam@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Ben fakelenmem canım fakelerimNe yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsun@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt sizi hep fakelemiş bacım
casper hayalete benziyorAaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsun@xemrexxx @serhatt @Aserat @Harunnn60
Şu kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Şu açık
Ekli dosyayı görüntüle 74278
Sen başlı başina fakesin zatenBen fakelenmem canım fakelerim
ay kimin fakesiyim 😱Sen başlı başina fakesin zatenhatta copy+paste
Kendini nasıl da biliyorsun.Uğursuz ben mi oluyorum burda
Çürük elmamı desem yoksa ufak tefek şeyler mi bilemedimay kimin fakesiyim 😱
İyi o zaman şuan 8. dakikasında olduğum JS yılbaşı özel bölümünü kapatayım da uğursuzluk gelmesin diziyeKendini nasıl da biliyorsun.
İdolüm oÇürük elmamı desem yoksa ufak tefek şeyler mi bilemedim
Son zamanlarda hep böyle diysrsun geri dönüş yapasım gelmıyor.İdolüm oAsıl fake sensin in misin cin misin, adın bile belli değil senin
ay kıyamiş alındın mıSon zamanlarda hep böyle diysrsun geri dönüş yapasım gelmıyor.gülüp geccem artık gördüğümü belirtmwk için
casper hayalete benziyor
Asıl o vpn çok kötü bşiBende VPN ile izlerim
alınck bişey yok kendini tekrara alan serhatt varay kıyamiş alındın mı
Casper ne be
Adı ne bu casperın
Napiyim seni tarif edecek kelime bulamıyorum artıkalınck bişey yok kendini tekrara alan serhatt var
Casper ne beo gösterdiğin eklenti d vpn zatwn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?