Yılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @Aserat @ForumdashNormal yayın gününde veriyolar işte
Yılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @Aserat @ForumdashNormal yayın gününde veriyolar işte
Bölüm sayısı bellimi belli değilse uzayabilir belkıEn son final kararı denmişti ondan vazgeçilmedi ama gelişmeleri göreceğiz bakalım.
Yılbaşı arası çok vermeyebillirmiş bakalım görücez @Emre Ozansoy Öyle olursa çok artarızBölüm sayısı bellimi belli değilse uzayabilir belkı
Nasıl girersen öyle gidermiş bol bol JS izlersin artık yeni yıldaYılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @Aserat @Forumdash
Öyle olma ihtimali gerçekten varsa bakmıyalım 😱 😱 😱 @Forumdash @AseratNasıl girersen öyle gidermiş bol bol JS izlersin artık yeni yılda
Bayağı düşürecek gibi onu yes. @mrt-06 çözüm bulur mu hemen?Masterchef yarı finaliyle bomba gibi geliyor, KYİA düşünsün.
Var tabi
Sen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.
Youtubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasında @Forumdash @serhatt @xemrexxxSen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.
Yalnız Youtube'dan sadece yurt dışındakiler izleyebiliyor Türkiye'de Puhu yayınladığı için.Youtubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasında @Forumdash @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx da çağıralım
Youtubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanı Phunuza çekemezsiniz beni youtubeden izleyip kaçacam @xemrexxx @Forumdash @serhattYalnız Youtube'dan sadece yurt dışındakiler izleyebiliyor Türkiye'de Puhu yayınladığı için.
Ne yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsun @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt sizi hep fakelemiş bacımYoutubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanı Phunuza çekemezsiniz beni youtubeden izleyip kaçacam @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Aaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsun @xemrexxx @serhatt @Aserat @Harunnn60Ne yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsun @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt sizi hep fakelemiş bacım
Acık unutmuyorsun neyseAaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsun @xemrexxx @serhatt @Aserat @Harunnn60
Şu kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Şu açık
Ekli dosyayı görüntüle 74278
Dizi izlemedikçe kapalı Çukur Eşkiya falan hep engelli veriyor banada forumdan birisi geçen yıllarda demişti bunu program yap diye ama kim oldunu unuttumAcık unutmuyorsun neyse