Yılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @AseratNormal yayın gününde veriyolar işte![]()
Yılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @AseratNormal yayın gününde veriyolar işte![]()
Bölüm sayısı bellimi belli değilse uzayabilir belkıEn son final kararı denmişti ondan vazgeçilmedi ama gelişmeleri göreceğiz bakalım.
Yılbaşı arası çok vermeyebillirmiş bakalım görücezBölüm sayısı bellimi belli değilse uzayabilir belkı![]()
Nasıl girersen öyle gidermiş bol bol JS izlersin artık yeni yılda
Öyle olma ihtimali gerçekten varsa bakmıyalım 😱 😱 😱 @Forumdash @AseratNasıl girersen öyle gidermiş bol bol JS izlersin artık yeni yılda![]()
Bayağı düşürecek gibi onu yes. @mrt-06 çözüm bulur mu hemen?Masterchef yarı finaliyle bomba gibi geliyor, KYİA düşünsün.![]()
Var tabi
Sen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.
Youtubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasındaSen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.![]()
Yalnız Youtube'dan sadece yurt dışındakiler izleyebiliyor Türkiye'de Puhu yayınladığı için.Youtubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasında![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx da çağıralım
Youtubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanıYalnız Youtube'dan sadece yurt dışındakiler izleyebiliyor Türkiye'de Puhu yayınladığı için.![]()
Ne yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsunYoutubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanıPhunuza çekemezsiniz beni youtubeden izleyip kaçacam
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Aaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsunNe yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsun@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt sizi hep fakelemiş bacım
![]()
Acık unutmuyorsun neyseAaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsun![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Aserat @Harunnn60
Şu kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Şu açık
Ekli dosyayı görüntüle 74278
Dizi izlemedikçe kapalıAcık unutmuyorsun neyse![]()