Eski bölümleri programsz acılıyorDizi izlemedikçe kapalıÇukur Eşkiya falan hep engelli veriyor banada forumdan birisi geçen yıllarda demişti bunu program yap diye ama kim oldunu unuttum
@Aserat Phudan bağlıcaktı bizi diğer bölümlerede![]()
![]()
![]()
Eski bölümleri programsz acılıyorDizi izlemedikçe kapalıÇukur Eşkiya falan hep engelli veriyor banada forumdan birisi geçen yıllarda demişti bunu program yap diye ama kim oldunu unuttum
@Aserat Phudan bağlıcaktı bizi diğer bölümlerede![]()
![]()
![]()
Vlla bölüm karşıma bile çıkmıyor çukur 2.sezon 10.bölüm yaz kesitler geliyor ama programlı yazınca bölümler geliyorEski bölümleri programsz acılıyorbegenırsen haber et de ben de ertelemem belki. Bugun meterials 2 bölüm izlicem
![]()
Uğursuz ben mi oluyorum burdaSen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.![]()
Ay iyi bari bende youtubedan devam ediyimYoutubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasında![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx da çağıralım
Bende VPN ile izlerimYoutubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanıPhunuza çekemezsiniz beni youtubeden izleyip kaçacam
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Ben fakelenmem canım fakelerimNe yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsun@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt sizi hep fakelemiş bacım
![]()
casper hayalete benziyorAaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsun![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Aserat @Harunnn60
Şu kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Şu açık
Ekli dosyayı görüntüle 74278
Sen başlı başina fakesin zatenBen fakelenmem canım fakelerim![]()
ay kimin fakesiyim 😱Sen başlı başina fakesin zatenhatta copy+paste
![]()
Kendini nasıl da biliyorsun.Uğursuz ben mi oluyorum burda![]()
Çürük elmamı desem yoksa ufak tefek şeyler mi bilemedimay kimin fakesiyim 😱
İyi o zaman şuan 8. dakikasında olduğum JS yılbaşı özel bölümünü kapatayım da uğursuzluk gelmesin diziyeKendini nasıl da biliyorsun.![]()
İdolüm oÇürük elmamı desem yoksa ufak tefek şeyler mi bilemedim![]()
Son zamanlarda hep böyle diysrsun geri dönüş yapasım gelmıyor.İdolüm oAsıl fake sensin in misin cin misin, adın bile belli değil senin
![]()
ay kıyamiş alındın mıSon zamanlarda hep böyle diysrsun geri dönüş yapasım gelmıyor.gülüp geccem artık gördüğümü belirtmwk için
![]()
casper hayalete benziyor![]()
Asıl o vpn çok kötü bşiBende VPN ile izlerim![]()
alınck bişey yok kendini tekrara alan serhatt varay kıyamiş alındın mı![]()
Casper ne be
Adı ne bu casperın
Napiyim seni tarif edecek kelime bulamıyorum artıkalınck bişey yok kendini tekrara alan serhatt var
Casper ne beo gösterdiğin eklenti d vpn zatwn
![]()