27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Lutfen ya yok boyle bisey, bi insan diziyi gordugu an kafasinda bitirir. Ya izlersin ya izlemez. Acikcasi ben direkt karar veririm.. Baskasinin ne dedigi umrumda olmaz. Saddce bi kac arkadasim eger cok usrar ederse bakarim ama begenmezsem izlemem..

Ben insanların yorumlarına önem veririm. Cuma'dayken gördüm herkes övüyo Kayıp Şehir'i ben de sempati duydum. Ama Perşembe'ye gelince yine yorumlar yüzünden soğudum.

Aslında kimsenin kimseye uyguladığı bir baskı yok.İnsan beğendiği yapımı izler.Ben bu konuda çok seçiciyim mesela.Şuan yayınlanan dizilere baktığımda düzenli izlediğim tek yapım Kayıp Şehir.Ara sıra da Muhteşem Yüzyıl denk gelirsem izliyorum.Bu şu demek yani kişi kendi kararını kendi verebilir.Dizinin konusu kişiyi sarıyorsa izler.

Takasi su sozlerle tanimliya bilirsiniz diyorum ve forumdan cikiyorum

1. Yaw he he
2. Muthiş
3. Cendere cendere duduklu tencere

4. Obaaa
5. Sinek gibi ezdik..

takasin uslubu baya bi kaliteye deger 😀d

Ben insanların yorumlarına önem veririm. Cuma'dayken gördüm herkes övüyo Kayıp Şehir'i ben de sempati duydum. Ama Perşembe'ye gelince yine yorumlar yüzünden soğudum.

Ondan sogumamissindir, vadinin karsisinda diyedir kesin

- - - Ekleme - - -

La git işine. Olm adamı görmüyon mu her kelimenin sonuna .... koymuş. "Bugün....Deniz....Yıldızı....nı...izleyeeceğim..."

😀d adamda bitmemis cumle aski var diycem ama , bol yuklemle cumleler ustasi 😀d bisey anlamadim ben bu tezatliktan

şuraya bak ya...vadi dizileri eze eze piyasada dizi bıraakmadı.....kayıp şehirde olmasa perşembe kanal d temelli silinecek....:aynen:

Ve İntikam 3 Ocak Perşembe başlıyor! Konusunu açtım

Baska güne gidecek diye korkuyoruz persembeye gelsin vadi intikami bi güzel ezsin
3 ocak diyolardı önceden şimdi korkudan kanal d çarkedince herkes çarketmeye başladı...biz öyle demedik diye...uzaydan gelen e.t. mi çıkardı o zaman bu 3 ocağı...evet kanal d ve ekipmanı çıkarmadıysa e.t. nin işi olabilir bu...:aynen:

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]27.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:02:00[/TD]
[TD="align: center"]20:00:23[/TD]
[TD="align: center"]2,36[/TD]
[TD="align: center"]6,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]