27 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerine laf atanlar nerede merak ediyorum Güneşi Beklerken 2 bölümde bir hastanede.

Güneşi Beklerken mükemmel sonuçlar almaya devam ediyor. Maç falan bahane.

- - - Ekleme - - -

Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerine laf atanlar nerede merak ediyorum Güneşi Beklerken 2 bölümde bir hastanede.
Ne alaka şimdi. Hastanede olmak zorunda çünkü Zeynep kayboldu ve en akla gelen yerler haliyle hastaneler olacak.

Güneşi Beklerken'deki morg sahnesi çok iyiydi..

Tüh 8 reytingi görebilirdi maçın reklamında reklam verdi.

Maç başlayalı 4 dakika oldu reklam diyolar maça.
))))

- - - Ekleme - - -

Veee 30 dakika.
)))

Kim biliyomuş dostlar.
))))

Güneşi Beklerken mükemmel sonuçlar almaya devam ediyor. Maç falan bahane.

- - - Ekleme - - -

Ne alaka şimdi. Hastanede olmak zorunda çünkü Zeynep kayboldu ve en akla gelen yerler haliyle hastaneler olacak.

Hastane sahnesiz dizi olmaz @mrt-06 :
Ben size bi şey demiyorum Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerinde sürekli hastahane hastahane deniliyordu onlarda senaryo icabı onlarada laf söylenmemeli o zaman yalansa söyleyin 2 bölümde bir hastane bölümleri olmadı mı nerede dediğimiz Ab dizisi.

Bütün günü Star izlemediğim için normaldir.
)))

- - - Ekleme - - -

Burada vurulma, bıcaklanma gibi ciddi şeyler olmuyor Atacan.

Zaten söylenecek söz yok, Fıratın Yazgısını izliyorsun o güzel özetliyor Mahsunun dizilerini.

Maç devrelerinin 45 dakika aranın 15 dakika olduğunu bilen her insan bunu hesaplar.
))))

Tabi maçtan anlamıyorum ergen dizisi izliyorum diyosanız o ayrı.
)))))

Star Tv'nin dünden beridir 21.00'i bekleyin dediği şey medcezirin tanıtımımıydı :chargrined: İnsanları bu kadar merak ettirmelerini çözemedim doğrusu

Lordly post: 1428942' Alıntı:
Maç devrelerinin 45 dakika aranın 15 dakika olduğunu bilen her insan bunu hesaplar.
))))

Tabi maçtan anlamıyorum ergen dizisi izliyorum diyosanız o ayrı.
)))))

Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.

Dizinin kendi kitlesi var maç olsa bile dağılmadı.

Ya iyi de ab dizisi hastanede olmaz diye bir şey yok ki Mert.
Benim İçin Üzülme gayet güzel bir dizi bence. İzlemiyorum ama birkaç bölümünün tekrarına bakmıştım bence çok iyi bir drama. Hem Furkan'ın dediği gibi hastane olmadan dizi olmaz.

Güneşi Beklerken nerdeyse maçtan etkilenmemiş görünüyor. Maç zaten pek iyi sonuçlar alamaz. Fener'in iddiası yok. Helal olsun dizime. Haftaya 8 reyting alır gibi.

Kubi-Lay post: 1428946' Alıntı:
Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.
2-3 kez beğen mesajını elini çeker senden. Dikkat çekmek için yapıyor. 2-3 kez de alıntıla ve alkışla tamamdır. Sakın çok yapma sonra dadanıyor.

EveN post: 1428951' Alıntı:

2-3 kez beğen mesajını elini çeker senden. Dikkat çekmek için yapıyor. 2-3 kez de alıntıla ve alkışla tamamdır. Sakın çok yapma sonra dadanıyor.

Mesajını aldım Houston.