Mayıs sonuna kadar buradayım beklerim.bir gün uğrarım özellikle yazın tabi ogün seni bulurmuyuz akıllarda soru .... 😉 diyelim
Mayıs sonuna kadar buradayım beklerim.bir gün uğrarım özellikle yazın tabi ogün seni bulurmuyuz akıllarda soru .... 😉 diyelim
Geniş Aile ile uzaktan yakından alakası yok.Aramızda Kalsın neden bu kadar düşük gidiyor ya..
Boynu bükükler 3.7 fena değil ama uzun soluklu bir dizi olmaz çakma geniş aile tarzı işte
Mayıs sonuna kadar buradayım beklerim.
Pazar 23.30 ve finish şu diziler kanal d den ne çekti beKanal 4 hafta anca dayanır
ben geniş aileye bir şey demedim geniş ailenin 4 oyuncusu burda ve oyuncuların konuşmaları falan ona benzettim kızma hemenGeniş Aile ile uzaktan yakından alakası yok.
Geniş Aile efsane diziydi.
Larissanın vicudu diycektin heralde, yanlış yazdın sanırsam
Kızma yok.ben geniş aileye bir şey demedim geniş ailenin 4 oyuncusu burda ve oyuncuların konuşmaları falan ona benzettim kızma hemen
ben geniş aileye bir şey demedim geniş ailenin 4 oyuncusu burda ve oyuncuların konuşmaları falan ona benzettim kızma hemen
Sevilmez tabi 40 yaşındaki adamları almışlar lise öğrencisi diye koymuşlar diziye kalite 0 herşey 0 dağal olarak sevilmez tabiKızma yok.
Diziyi sevemedim galiba.
Benim 1 yıl kaldıo zaman kadar üni'm zor bitiyor anca hazirandna sonra amann neysee bir gün yolum düşer benim sen merak etme 😉
Adamlar 35 40 yaşında ya zekai hala ergen gerisi sefil migeniş aile biteli 4 yıl oldu ordaki liseliler burdada liseli
Sevilmez tabi 40 yaşındaki adamları almışlar lise öğrencisi diye koymuşlar diziye kalite 0 herşey 0 dağal olarak sevilmez tabi