27 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

@EveN hacı sen pis 7'lide Kadir için 30 yaşinda diyip dalga geçiyordun. Neyse KAdir genç tipli kurtarıyor ama bu dizi de bi tane boynu bukuk bi herif var yaşini besbelli ediyor :F:F

sen niye yorum yapıyon la :)

senin konuşmaya hakkın yok bir kere izleyemiyormuşsun bile :)) belkide seveceğin bir türdür cillop gibi dizi kaçırma derim git ara bul bir yerde mutlaka izle :))

bir sedefzede daha :))
Heh işte sedef onla ilgili de bişey yazacaktim adını unuttum:X Ezel'den başka roldeki rolleri hiç kıvıramadı:F

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri
1) TRT1: 6.68
2) KANALD: 5.54
3) ATV: 4.67
4) SMNYL TV: 4.43
5) STAR: 3.48

sen niye yorum yapıyon la :)

senin konuşmaya hakkın yok bir kere izleyemiyormuşsun bile :)) belkide seveceğin bir türdür cillop gibi dizi kaçırma derim git ara bul bir yerde mutlaka izle :))

bir sedefzede daha :))
:D Seni görünce ben de coştum ne yapayım :D Yok benim tarzıma uymuyor gibi ama denk gelirsem bakarım belki de beğenirim :D

Boynu Bükükler tuttu:)
Hemen ümitlenme bence. :)

Zengin Kız Fakir Oğlan SBT`de çok iyi gitmiş.TNS`de de yükselir bence
Boynu Bükükler ilk bölümü biraz durgun

Aramızda Kalsın SBT'de hep düşük çıkıyor, yarın AB'de rahat zirveyi alır. :)

:D Seni görünce ben de coştum ne yapayım :D Yok benim tarzıma uymuyor gibi ama denk gelirsem bakarım belki de beğenirim :D

Hemen ümitlenme bence. :)

bana bakma ben yokluktan takılıyorum bizim sedefin ismi melekmiş yakıştırmışlar en azından isim olarak :)
Sedef Avcı'yı görürüz diye biraz baktım ama onunda pek sahnesi yok kapattım artık.

erken kapatmışsın emo inci geldi şimdi :) buda hayat devam ediyordaki at gibi kız değilmiydi :)

@EveN hacı sen pis 7'lide Kadir için 30 yaşinda diyip dalga geçiyordun. Neyse KAdir genç tipli kurtarıyor ama bu dizi de bi tane boynu bukuk bi herif var yaşini besbelli ediyor :F:F

Heh işte sedef onla ilgili de bişey yazacaktim adını unuttum:X Ezel'den başka roldeki rolleri hiç kıvıramadı:F

ama böyle foktan roller verirlerse kız ne yapsın bilindik ezberlenmiş roller iyi öğretmen fakir öğrenci dostu melek rolünde :)

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) TRT1: 6.82
2) KANALD: 5.75
3) ATV: 5.01
4) STAR: 4.56
5) SMNYL TV: 2.98

fba77f0e89882add0f82e35a050f5eac.jpg

Her anlık yükseliyor dizi. Bakalım nasıl olacak? :)

A/B'de daha iyi gitmesi muhtemel. :)

°°°mobil mesaj°°°

Çünkü İnadına Yaşamak ve Vadi izleyicisi aynı olabilirdi :) Ama Boynu Bükükler gençlik ve komedi tarzı bir dizi
Yok efendim o iş öyle değil işte. :) Dediğin mümkün olacak bir şey değil. Babaların elinde değil belli ki kumandalar öyle olursa ki haftaya öyle olacak o zaman düşebilir ama düşmeyedebilir tabi :)