27 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

:D Şu yurt hayatı beni yedi bitirdi televizyon bulamıyorum hadi ona eyvallah yahu internet güzel çeksin de netten anlık izleyeyim bari :D
Karagül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler. :kiki: çok müsade edip dayanamazlar sana :d

pis yedili havası seziyoruz ama umarım öyle olmaz :)
O zaman at çöpe, ff ye gel destere :d

Karagül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler. :kiki: çok müsade edip dayanamazlar sana :D

O zaman at çöpe, ff ye gel destere :D
aha behzat ç nin abiside geldi diziye :) kadro iyide senaryo zonkluyor hafiften :)

Karagül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler. :kiki: çok müsade edip dayanamazlar sana :D

O zaman at çöpe, ff ye gel destere :D
Ben daha bu hafta yurda geri döndüm :D Yani geçen haftalar da izliyordum. Bizim yurdun kantininde Medcezir izliyor millet :D niye acaba. Ben netten izliyorum yurda gelince dizileri zaten :D

Ben daha bu hafta yurda geri döndüm :D Yani geçen haftalar da izliyordum. Bizim yurdun kantininde Medcezir izliyor millet :D niye acaba. Ben netten izliyorum yurda gelince dizileri zaten :D
Fox sana özel tv göndercekmiş, 20 den 24.30'a kadar süren bi diziyi büyük bi sabırla izlediğin için :d

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 5.87
2) FOX: 4.67
3) ATV: 4.37
4) STAR: 4.03
5) KANALD: 3.69

Aramızda Kalsın neden bu kadar düşük gidiyor ya..:(
Boynu bükükler 3.7 fena değil ama uzun soluklu bir dizi olmaz çakma geniş aile tarzı işte

Boynu Bükükler yükselmiş ama şimdilik dizi durgun ilerliyor bakalım nasıl gidecek diğer anlıklarda :)