Olmaz. Belki Ekim'e kadar devam eder, ama ATV'nin birçok yeni dizisi var. Bu yüzden devam edeceğini sanmıyorum.Çok güzel moral veriyorsunBak görürsün en kotu 20 bolum olacak
Moralle ilgisi yok yani, 2 reytingi bile göremiyor.Çok güzel moral veriyorsunBak görürsün en kotu 20 bolum olacak
Tabi.
10 gün yeter tamam anlaştık.Varım ama 1 hafta az 2 hafta yapalım @Yiğitt![]()
Her ne kadar fikrimin arkasında dursam da iddiaya gerek yok. Ne olacağı belli olmaz. @Bully'nin başına gelenleri ben de yaşamayayım.
Risk almadan hayat mı geçer be Aserat.Her ne kadar fikrimin arkasında dursam da iddiaya gerek yok. Ne olacağı belli olmaz. @Bully'nin başına gelenleri ben de yaşamayayım.![]()
Risk almadan da hayat geçer elbet. İstememene rağmen profil resmini Karagül yapmak zorunda kaldın, ben de benzer şeyi yaşamak istemem.Risk almadan hayat mı geçer be Aserat.![]()
Ay korkak seni.Risk almadan da hayat geçer elbet. İstememene rağmen profil resmini Karagül yapmak zorunda kaldın, ben de benzer şeyi yaşamak istemem.![]()
Bundan önceki resmin aksine en azından 1 haftayla yırtmışsın bu sefer.Ay korkak seni.1 farkla kaybettim yoksa Deniz avatarına Serdar'ı koyacaktı.
Karagül'ü koyduk da noldu 1 gün dalga geçtiler tamam işte 6 gün sonra kurtulacam ölüm yok ya ucunda.![]()
1 haftayı ben belirledim çünkü Deniz'e bırakmadım kararı neyse ki.Bundan önceki resmin aksine en azından 1 haftayla yırtmışsın bu sefer.![]()
Eğer tam tersi olsaydı sezon boyunca bu resmi taşırttırırdı herhalde.1 haftayı ben belirledim çünkü Deniz'e bırakmadım kararı neyse ki.![]()
Mümkün bu sefer iyi yırttık.Eğer tam tersi olsaydı sezon boyunca bu resmi taşırttırırdı herhalde.![]()