Olmaz. Belki Ekim'e kadar devam eder, ama ATV'nin birçok yeni dizisi var. Bu yüzden devam edeceğini sanmıyorum.Çok güzel moral veriyorsun Bak görürsün en kotu 20 bolum olacak
Moralle ilgisi yok yani, 2 reytingi bile göremiyor. 20 bölüm sürmez ama 12-15 bölüm arası falan sürebilir. Yeni sezona kadar iyi gider, sonrası final.Çok güzel moral veriyorsun Bak görürsün en kotu 20 bolum olacak
Tabi.
10 gün yeter tamam anlaştık.Varım ama 1 hafta az 2 hafta yapalım @Yiğitt
Her ne kadar fikrimin arkasında dursam da iddiaya gerek yok. Ne olacağı belli olmaz. @Bully'nin başına gelenleri ben de yaşamayayım.
Risk almadan hayat mı geçer be Aserat.Her ne kadar fikrimin arkasında dursam da iddiaya gerek yok. Ne olacağı belli olmaz. @Bully'nin başına gelenleri ben de yaşamayayım.
Risk almadan da hayat geçer elbet. İstememene rağmen profil resmini Karagül yapmak zorunda kaldın, ben de benzer şeyi yaşamak istemem.Risk almadan hayat mı geçer be Aserat.
Ay korkak seni. 1 farkla kaybettim yoksa Deniz avatarına Serdar'ı koyacaktı.Risk almadan da hayat geçer elbet. İstememene rağmen profil resmini Karagül yapmak zorunda kaldın, ben de benzer şeyi yaşamak istemem.
Bundan önceki resmin aksine en azından 1 haftayla yırtmışsın bu sefer.Ay korkak seni. 1 farkla kaybettim yoksa Deniz avatarına Serdar'ı koyacaktı.
Karagül'ü koyduk da noldu 1 gün dalga geçtiler tamam işte 6 gün sonra kurtulacam ölüm yok ya ucunda.
1 haftayı ben belirledim çünkü Deniz'e bırakmadım kararı neyse ki.Bundan önceki resmin aksine en azından 1 haftayla yırtmışsın bu sefer.
Eğer tam tersi olsaydı sezon boyunca bu resmi taşırttırırdı herhalde.1 haftayı ben belirledim çünkü Deniz'e bırakmadım kararı neyse ki.
Mümkün bu sefer iyi yırttık.Eğer tam tersi olsaydı sezon boyunca bu resmi taşırttırırdı herhalde.