aklımı zaten 4 haftadır alıyorAklını alıcam senin o mükemmel şarkılarıyla
Herkes gitti bari bende yatıyım saat 2 olmuş Hadi iyi geceler
aklımı zaten 4 haftadır alıyorAklını alıcam senin o mükemmel şarkılarıyla
Herkes gitti bari bende yatıyım saat 2 olmuş Hadi iyi geceler
Sen daha yeni geldin bana fark atmışsınTüm tuhaflar aşağıyı olusturmuslar üst üste @xemrexxx @eskici @pompy @xBUGRAx @Sherlock @Gerekli24 @batuhankaralar
24 @xemrexxx 171 25 @eskici 156 26 @pompy 127 27 @xBUGRAx 124 28 @Sherlock 110 29 @Gerekli24 110 30 @batuhankaralar ------
Aaa tşşkler ama bayrak @serhatt da oda mşşllah hakkını veriyor
Neredeyse forum kurulduğundan beri bu enler olayı var emanet için ilk senin yapmış olman lazımdı o yüzden emanet olayı doğru değil benceEmanetime sahip çıkmaya devam @Sherlock
Aaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyorNeredeyse forum kurulduğundan beri bu enler olayı var emanet için ilk senin yapmış olman lazımdı o yüzden emanet olayı doğru değil bence
Sen daha açılmamıssın @12.Adam gibi olursun yakındaSen daha yeni geldin bana fark atmışsın
@slhttnmtl Seni çok seviyormuş
Bayılıyorum cancağğğzıma @Emre OzansoyAaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyor
------
Sen daha açılmamıssın @12.Adam gibi olursun yakında
------
Senin çenen düşüktü aslında ilgilenmedimi yavukluların senleBu hafta düşüş yaşamışım
stajer sunucumuzla iyi geçin @Emre OzansoyBayılıyorum cancağğğzıma @Emre Ozansoy
O benle iyi geçinsin, yoksa kendinize yeni bir stajyer aramak zorunda kalcaksınızSenin çenen düşüktü aslında ilgilenmedimi yavukluların senle
------
stajer sunucumuzla iyi geçin @Emre Ozansoy
Aaa amannn bulamıyoruz yeni birini idareli kullan @Emre Ozansoy uO benle iyi geçinsin, yoksa kendinize yeni bir stajyer aramak zorunda kalcaksınız
Kalbimden geçenleri yazmışsın.Dikkatsizlikle bilinçsiz olabilir evet zaten üyenin niyetine göre davranılmalı burayı eğlenmelerinde kısıtlamamak lazım tozunu kaçırmadıkları sürece
------
Yine kurtulmuş evet Forum ecünnüleri seviyor şansına ilerler biraz daha
Kütük @Sherlock çocuk bakmaktan bıkmış. Adamın baba olma hayallerini ertelettin.Aaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyor
------
------
@Sherlock Yönetici kütük olarak bir bakıma okumuş kütük oluyor @Maskeli Fedai @MasacRE e örnek gösteriyoruz kütük olmanız okumaya şey değilKalbimden geçenleri yazmışsın.
Kütük @Sherlock çocuk bakmaktan bıkmış. Adamın baba olma hayallerini ertelettin.
Aslında geçen sene bu zamanlarda zirveye yakındım çünkü forum sakindi o zamanlarda sonra sınav senesi vs. yavaşladımAaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyor
------
------
İlgilenmedilerSenin çenen düşüktü aslında ilgilenmedimi yavukluların senle
------
stajer sunucumuzla iyi geçin @Emre Ozansoy
Hiç bir şey yapamaz o.Aaa amannn bulamıyoruz yeni birini idareli kullan @Emre Ozansoy u
Cahil kütük yoldaşlarıma hep söylüyorum okuyun diye ama dinlemiyorlar, tembel kütükler. @MasacRE @Maskeli Fedai@Sherlock Yönetici kütük olarak bir bakıma okumuş kütük oluyor @Maskeli Fedai @MasacRE e örnek gösteriyoruz kütük olmanız okumaya şey değil